Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BellA Bella

Mąż chce abym poszła do ginekologa

Polecane posty

Gość BellA Bella

a ja nie mam ochoty, na sama mysl dostaje paniki, dosyć się juz naleczyłam, miałam usuwane torbiele i chyba mi się odnowiły i zapewne czeka mnie to kolejny raz wole juz chyba zdychać z bólu niż iść znowu do szpitala

Gość ajszaaaa
nie bój się ginekolog cię nie zgwałci:D

Gość dasdsfgf
i co mamy ci poradzic czy zdychac z bolu czy isc? czy nie masz kolezanki zeby sie wyplakac?

Gość BellA Bella
nie mam właśnie dlatego chciałam się wyzalic juz raz przez to przechodziłam

jak nie chcesz iść do szpitala to idż do zakładu pogrzebowego i omów warunki pogrzebu,mąż się ucieszy.

Gość BellA Bella
dzięki za debilne rady widze ,że tylko ci , którzy maja ferie sie tu wypowiadaja

Twoj maz ma racje, powinnas isc na kontrole. Jesli sie boisz to wez meza z soba. Jesli masz torbiel niekoniecznie musisz miec od razu usuwana, moze starcza tabletki..

Gość belle bella
mam na pewno a tabletki nie pomagały za pierwszym razem z reszta jak sobie przypomne jak sie po nich czułam masakra!!!

Jesli bedziesz czekac z wizyta do momentu gdy ci torbiel do 5,6 cm urosnie to pewnie ze ci tabletki nie pomoga...

Gość mysza zla
Pewnie lepiej przecież stracić całkiem zdrowie niż iść i się przebadać. Życie Ci się znudziło kobieto czy co ?

Gość belle bella
pierwsze były leczone odkad sie pojawiły a mimo to urosły tak,ze groziły peknieciem, a zabieg i rekonwalescencja , o Boże!!!

Gość mysza zla
Najlepiej marudzić i nic z tym nie robić. Lepiej przejść jeszcze raz zabieg i funkcjonować normalnie niż olać temat i pożegnać się ze zdrowiem bądź też życiem.

Gość belle bella
tak tylko jak sobie pomysle,że znów na trzy miesiace bedę wyłączona z normalnego zycia to mam obawy , wiem ,ze musze ale nie moge sie zmobilizować , a poza tym kolejne blizny