Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczowa8764

WAŻNE PYTANIE A JESZCZE WAŻNIEJSZA ODPOWIEDŹ!!!

Polecane posty

Gość pomarańczowa8764

Hej.... może zacznę od tego, że w sylwestra z moim chłopakiem przytulaliśmy się, nie było seksu ale palcówka....niestety nie pamiętam, czy miał spermę na palcach, wydaje mi się, że nie ale nie jestem pewna...tego dnia miałam ostatni dzień miesiączki.....dzisiaj dostałam okres ( mam nadzieję, że to okres) 6 dni przed terminem ( czasami mi się tak zdarzało ale przechodziło to w rzadkość, zazwyczaj cykle były dłuższe) ...zauważyłam, że od jakiś 5-6 dni lekko pobolewają mnie piersi. Są one powiększone/pełniejsze i trochę obrzmiałe ale od dołu i bardziej powiększyły się po bokach tak od pach i od dołu...myślałam, że może za bardzo się przejmuję i sobie wmawiam ale ostatnio chłopak mi powiedział, że chyba piersi mi urosły...dodam, że nie obserwuje swego ciała tak dokładnie ale przed okresem nigdy mnie piersi nie bolą, zaś nie pamiętam czy się trochę powiększały.....na test jest za szybko. czy jest prawdopodobieństwo ciąży? Czy dziewczynie w wieku 19 lat mogą urosnąć piersi, bo wydaje mi się, że nie....i jak to jest w pierwszych tygodniach?

Gość pomarańczowa8764
dodam, że jak na razie piersi nie są wrażliwe na dotyk ale przy pochylaniu się lub czasami chodzeniu czuję nie wiem jak to określić napięcie?

Gość pomarańczowa8764
proszę o odpowiedź....nie piszę tu aby słuchać jaka jestem głupia i nieodpowiedzialna, bo już sama sobie to uświadomiłam...

Gość kasiunia
pomarańczowa8764 Ile twój chłopak ma lat?

Gość hgfghdyghfytdetfiu
HAHAHAHAHAHA :d nie, nie jesteś w ciąży, ale się ubawiłam :D

Gość Nie ma szans na ciążę w tym
przypadku. Hmm, piersi w ciąży rosną pod koniec jak zaczyna się laktacja:) Więc to zdecydowanie za szybki objaw tego, co sobie wypatrzyłaś:) Piersi to głównie tkanka tłuszczowa. Jeśli trochę przytyłaś to urosły i piersi. Ponadto czasami się zwiększają na skutek różnych procesów hormonalnych. Więc nie szalej, bo rodzicami być może kiedyś zostaniecie, ale nie tym razem. (A swoją drogą skąd pomysł, że na test za szybko, skoro okres się już zaczął? Przecież test robi się zwykle w dniu przypadającej miesiączki jeśli się nie pojawiła. W twoim przypadku się pojawiła, więc o co chodzi?)

Gość autorka może i w ciąży nie jes
ale piersi rosną już na początku ciąży (z doświadzcenia to pisze) i pod koniec jeszzce troche

Gość pomarańczowa8764
Myślę, że na test za szybko, bo zazwyczaj dostawałam okres 31 a dzisiaj jest 25....a co do okresu/plamień itd...to moja siostra miała przez 3 miesiące okres i dlatego nie wiedziała, że jest w ciąży.....o piersiach też przeczytałam na jakimś forum, że mogą pobolewać i powiększyć się nawet tydzień przed miesiączką....raczej nie przytyłam, wręcz odwrotnie...dlatego nie wiem skąd te powiększone/obrzmiałe piersi...myślałam, że może sobie to wmawiam ale mój chłopak mi powiedział, że chyba piersi mi urosły .

Gość na kafeterii do 9 miesiąca
mają normalny okres :):) A najwięcej objawów ciążowych mają te panienki, które nawet seksu nie uprawiały :):)

Gość kasiunia
pomarańczowa8764 Ile twój chłopak ma lat ?

Gość pomarańczowa8764
ale co to ma do rzeczy ile on ma lat??? 22... z tym okresem u mojej siostry, to prawda.... martwię się, bo nigdy tak nie miałam z piersiami....

Gość Ja pierdziule autorko nie masz
Ty dziewczyno poważniejszych tematów????????? Tutaj nie ma jasnowidzów na kafeterii i nikt też ci w cipsko nie będzie zaglądał, a dydki przed okresem bolą i to jest normalne!!! Jak masz jakiekolwiek wątpliwości lub pytania, to idź do lekarza, a nie pytaj na forum laska!!! A na przyszłość myśl głową, a nie dupą!!!

Gość pomarańczowa8764
a w czym mi lekarz pomoże skoro prawdopodobnie nawet na test jest za szybko? ja nie oczekuję odpowiedzi "tak, na pewno jesteś w ciąży" lub " nie, to nie ciąża" chciałam się spytać jak to u Was było i czy piersi powiększają się od dołu i po bokach od strony pach..jak już wspomniałam u mnie nie występował ból piersi przed okresem i wcale nie jest to takie normalne jak piszesz.

Gość 3456789p;lkjh
hmmmm......

Gość PIERSI MOGĄ POBOLEWAĆ
NA POCZĄTKU CIĄŻY

Gość pomarańczowa8764
Ja już sama nie wiem co mam myśleć ;(((( piersi są trochę większe niż wczoraj....rozumiem-przed okresem ale to już 2 dzień miesiączki a piersi z dnia na dzień się powiększają :(

Gość To idź na operację plastyczną
i niech Ci je zmniejszą!! Wtedy będziesz miała "normalne".

Gość ty nie masz 19 lat.
dziewczyny w twoim wieku mają pojęcie o seksie a ty żadnego!!Od palcówki w ciążę chce zajść no nie mogę!!

Gość hahahahahahahahahaha......
Przynajmniej raz dziennie kretynka na kafe sie znajdzie i zapyta czy bez seksu moze byc w ciazy :D:D:D:D:D:D:D:D Polskie spoleczenstwo jest coraz glupsze niestety.

Gość renix498
od palcówy to nie zaciażysz ale ale uwazaj z połykiem :)