Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ezetreo

jak silny może byc ból brzucha w pocztkach ciązy

Polecane posty

Gość ezetreo

jestem w 4 tc mam bole brzucha nie sa one mocne ale przypominaja okres. czy to normalne>

Gość miktata
tak, normalne :) nie martw się jak pójdziesz do lekarza to mu o tym, jeśli nie jest to straszny ból to zazwyczaj wszystko jest ok :) piersi też moga Cie boleć i jest to normalne.

Gość a jezeli ten
bol jest straszny, taki, ze dretwieje cale cialo? taki, ze nie mozna sie ruszyc?

Gość ezetreo
nie az tak silnych bólów nie mam . po prostu czuje ze cos tam sie dzieje

Gość a jezeli ten
ja takie mialam, dodatkowo trupie ciesnienie, trzesawke z zimna i zmeczenie. u lekarza jeszcze nie bylam, nie wiem nawet, ktory to tydzien ciazy. jutro ide do pielegniarki to zalozy mi karte ciazy. mieszkam zagranica a tu lipa z opieka :( ale coz zrobic. juzjest troche lepiej, brzuch przynajmniej tak mnie nie boli :)

No nie wiem, co masz na myśli mówić ból przy okresie, bo u mnie (przed porodem )to był silny ból, i z takim bólem zaczęłam ronić. Jednak takie "kręcenie" stłumimy ból, jak przed okresem miałam cały 1 trymestr ciąży, brałam nospe gdy robił sie meczący.

Gość ezetreo
a czasami to nawet zakłuje jakby w jajniku to tez normmalne??

Gość kobieta z nadzieją
ja mam takie bole brzucha mocne prawie codziennie od 2 tygodni prawie i sa one bardzo mocne takie az paralizujace i boje sie ze to moze byc cos raczej niewskazanego az tak silny bol...

Gość CHYBA W CIĄŻY
ja mam silny ból brzucha i strasznie boli mnie lewy bok. dwa testy słabiutka druga kreska, ostatni negatywny, nie wiem co myśleć!!!

Gość chłopak fujara i tyle
według mnie żaden ból nie powinien cię nękać na poczatku ciąży. Sorry, ale dla mnie to coś złego się dzieje