ona0987 0 Napisano Styczeń 25, 2011 Witam kochałam się z chłopakiem zaraz po okresie i pękła nam gumka. Były dni niepłodne(a przyjmuje tabletki anty-ale brałam antybiotyk wiec byly oslabione) . lekarz zalecil mi zastosowanie metody yuzpe ,powiedzial ze wystarczy jedna dawka a jesli chce dla pewnosci moge wziac dwie. czy waszym zdaniem szansa tez jest nikla aby zajsc w ciaze? prosze nie dodawac niemilych komentarzy szukam bardziej wsparcia niz przybicia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakim cudem stwierdzilas Napisano Styczeń 25, 2011 ze sa dni niepłodne? wiesz w ogole jak działają tabletki, czy łykasz jak witaminy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no właśnie dziecko Napisano Styczeń 25, 2011 :O masz świadomość tego, że gdy łykasz te swoje tabsy anty, to wszystkie dni cyklu masz niepłodne, a do tego nie masz okresu tylko krwawienie z odstawienia?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona0987 0 Napisano Styczeń 25, 2011 wiem,ale chodzi mi o to ze łykałam antybiotyk który mi osłabiał działanie tych tabletek a po kuracji mialam od 7 do 14 dni sie dodatkowo zabezpieczac-robilam tak,ale w 14 dniu prezerwatywa pekla,przy czym ostatni tydzien po kuracji mialam krawienie. wiec tutaj nie mozna liczyc ,ze skutecznosc juz byla dobra,tylko to jest okres półtrwania(tak tłumaczył mi ginekolog). stąd moje pytanie drogie panie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach