Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaaaaa2

Dziwny okres.

Polecane posty

Gość malaaaaa2

Cześć. Mam pytanie. Ostatnio balam sie, że mogę być w ciąży, przed ostatni tydzień cały czas się tym stresowałam, dzisiaj jednak dostałam okres, a raczej plamienie. Na początku troche krwi było, teraz prawie nic nie leci. Wszysto wskazuje na okres. Bolały mnie piersi, pojawiały się niedoskonałości na cerze i od wczoraj boli mnie brzuch. Zawsze tak mam przed okresem. Czy to normalne, że jest taki słaby i nie musze się bać że to plamienie w ciąży?

Gość KalinkaKalinka
To najprawdopodobniej plamienie wskazujące na początek ciąży ale najlepiej idź do lekarza

Gość malaaaaa2
nie doradzicie nic..?

Gość moze sie jeszcze rozkrecic
spokojnie jak jutro tez tak bedzie to zrób test

Gość malaaaaa2
noo mam nadzieję, że się rozkręci;)

Nie strasz jej . To nic nie oznacza. Nie ma żadnej reguły która by mówiła , że plamienie to jeden z objawów ciąży. Z własnego doswiadczenia wiem, że jakies tam plamienie to nie oznaka ciąży.

Gość ChlopekRoztropek
A balas sie ze jestes w ciazy bo? Co sie stalo. Co do wielkosci okresu, to czasem slabsze, czasem silniejsze, nie powinnas sie przejmowac.

Gość malaaaaa2
Bałam się , że jestem w ciąży bo kochając się z chłopakiem pękła nam gumka, nie spuścił się do środka, ale ten preejakulat mnie wytraszył. Seks był 1 dzień po miesiączce, myśle że to były dni niepłodne, ale mam tendencje do schizowania. Ale mam nadzieję, że ten okres się rozkręci bo wszystko wskazuje że to okres, w ciązy piersi nabrzemiwają a mi dzisiaj jak dostałam to plamienie powróciły do pierwotnego kształtu, w dodatku boli mnie brzuch jak zawze podczas okresu.

Gość malaaaaa2
i co teraz myślicie ??

Ja stawiam, że nie ciąża. Zestresowana byłaś i dlatego. Nie wkurzaj się. uspokój i czekaj aż sie okres w pelni rozkręci .