Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka8835r

czy potrafilybyscie zwiazac sie z czarnoskorym?

Polecane posty

Gość izka8835r

nie jestem rasistka ae ja nie..nie wyobrazam sobie dotykac i calowac czarnego ciala mimo ze kolega czy znajomy jak najbardziej tak ale jako faceci mnie odpychaja.. Zastanawiam sie czemu oktuje stwierdzenie ze polki na nich lecą..Wydaje mi sie to wymyslem mezczyznz otoczenia w ktorym sie obracam zadna moja znajoma nie poleciaby na czarnoskorego mezczyzne

Gość izka8835r
??

Nie związałabym się ale nie dlatego, że mam do nich jakieś uprzedzenia - po prostu fizycznie mi się nie podobają, są dla mnie aseksualni.

Gość the girl u want
w zyciu :O

Gość ja bym nie chciała
takiego faceta. Moja jedna znajoma ma takiego, ale na nigdy wcześniej nie miała faceta, bo żaden na nią nie leciał. wydaje mi sie, ze na nich lecą tylko takie dziewczyny, które nie mają powodzenia a więc z braku laku..

Znałem kiedyś murzynkę,mówiła dobrze po Polsku czyli wychowana w Polsce.I rzeczywiście,miałem obrzydzenie do niej,szczególnie do jej włosów.Co było dla mnie dziwne.Pomijam już ten dziwny zapach.Więc dla mnie te dziewczyny są aseksualne tak samo jak dla was te faceci.Myślę że również nie by bym w stanie ją dotknąć,po prostu mnie brzydziła a co dopiero odbyć z nią stosunek.Jak dzisiaj sobie przypomnę że podałem jej rękę to od razu muszę się umyć.Dlatego tak mnie chyba szokują Polki z arabami czy murzynami.Skoro nawet faceci nie mieli by "tego"przelecieć to co dopiero kobiety,które umieją takim facetom wskoczyć do łóżka.To musi być po prostu dewiacja seksualna bo innej możliwości nie ma.