Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z nadzieją

slaba druga kreska

Polecane posty

Gość kobieta z nadzieją

Kobietki slaba druga kreska na pewno oznacza ze ciaza jest?bo w ulotce jest napisane ze powinny byc dwie mocne kreski i to wskazywac moze PRAWDOPODOBNIE ze jestes w ciazy? czy jest sens robic test w 24dc?

słabej mojej kresce właśnie zęby się wyżynają:P jest napisane prawdopodobnie bo i test moze sie pomylić nawet jeżeli w przypadku 1 na 1000 to i tak musza o tym napisac, a w każdym teście jaki ja robiłam, podkreślano że kreska testowa może byc jasniejsza od tej kontrolnej.

Gość Panikara jakich mało
Tak, nawet słaba kreska oznacza ciążę :) Ale oczywiscie powtórz test jutro

Odczekaj z 3 do 5 dni i zrob test ponownie. Znam dziewczyny, ktore zrobily test na 2, 3 dni przed miesiaczka. Okres dostaly w terminie, kolejne testy byly juz negatywne. Prawdopodobnie nastapilo poronienie samoistne. Daltego tez zaleca sie test robic w dniu miesiaczki, lub po terminie. Powodzenia.

Gość kobieta z nadzieją
ja zrobilam juz jeden test paskowy taki kupiony na allegro za zlotowke i jak sie dobrze wpatrzec to druga kreska baaardzo slabiutka jest wiec pomyslalam ze moze przyczyna jest taka ze test lipny,ze za mocno cos przekombinowalam...

nawet slabiutka kreseczka oznacza ciaze, wiec gratuluje kochana. Uwierz w to, ja wiem ze ciezko ale to prawda :)

Gość kobieta z nadzieją
to prawda-ciezko uwierzyc a teraz to zaczynam zalowac ze wogole bylam taka niecierpliwa i zrobilam ten test,bo piszecie ze te poronienia sa tak czeste,ze mimo ze jest ciaza to moze byc okres czyli poronienie i bede sie niepotrzebnie smucila tym... mimo wszystko ciezko jest uwierzyc ze ta slaba kreseczka to moze byc ...TO :)

Gość kobieta z nadzieją
Asiulo- podobny temat,szkoda tylko ze zdjecia testu juz nie ma :) najwazniejsze ze u Ciebie @ nie przyszla :)

Gość kobieta z nadzieją
Dokladnie tak samo wygladaly moje dwa testy i dwie kreski,jak sie nie zmrozy oczu to nie widac i trzeba dorze wzrok wyterzac :) ale teraz zeby @ sie nie pojawila...:)

Gość hermisia
zależy jakiej firmy jest test. ja też robiłam od 24 dc i codziennie w sumie 4 testy bo nie mogłam uwieżyć, że za pierwszym razem się udało, poza tym nie mogłam przerywać leczenia hormonami w razie ciąży

z reguły oznacza. moja słaba kreska waży już 1300, i ma się urodzić za 11 tygodni :)

Gość Edzinka13
Miałam słabą drugą kreskę a obecnie mam 5 miesięcznego szkraba:).

Gość słabakreska
ja miałam drugą kreskę tak dlada,że widać było tylko pod światło.Siedzieliśmy z mężem i zastanawialiśmy się czy to coś oznacza.I oznaczało,jestem w 14tc.:) Nawet jeśli kreska jest jak cień to oznacza ciążę.Tak jest test zbudowany.

Gość słabakreska
bladą...miało byc:)

moja słaba druga kreska, której ja nie widziałam na początku a widział ją mój mąż, właśnie jest buszującym w brzuchu maleństwem i za ok 2 miesiące się urodzi - a test robiłam w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość myszka malyszka
slaba druga kreska to jest ciaza 100% usziesz mi. Sama to przeszlam, jestem teraz w 11 tyg. ciazy!