Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 prosze o opinie i porady:)

wczasy w Bulgarii

Polecane posty

wybieram sie na wczasy do Bulgarii na sloneczne wybrzeze.Wyjezdzamy 13 czerwca.Mam mnostwo pytan do kogos kto juz tam byl.Czy w tym okresie tam juz sa upaly?Ile pieniedzy ze soba zabrac(mam wykupiona opcje ze sniadaniem tylko) na dwie osoby dorosle i trzylatka.Co warto zwiedzic w poblizu.No i oczywiscie jak wspominacie swoje wakacje w Bulgarii?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
wybieramy sie na 14 dni(informacja odnosnie tego ile pieniedzy mamy zabrac ze soba)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sanramatek
bida i nuda

Udost臋pnij ten post

sanramatek a bylas tam?Jesli chodzi o nude to tam gdzie sie wybieram jest od groma klubow slyszalam ale mi i tak nie zalezy na tego typu rozrywce.Moze cos wiecej powiesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艂garia jest straszna
Bu艂garzy to lenie i cwaniaki, jedyne co jest tam dobre to kuchnia i wina sto艂owe. Poza tym - odradzam stanowczo, pogoda te偶 do niczego, a by艂am w sierpniu, morze zimne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艂garia jest straszna
aha, jedziesz do s艂onecznego brzegu? :D no to gratuluj臋, to jest betonowa pustynia z mn贸stwem turyst贸w, za kar臋 bym nie chcia艂a jecha膰 w takie miejsce. Jak mo偶esz jeszcze co艣 zmieni膰 to lepiej pojed藕 na drugi koniec, pod granic臋 tureck膮, tam jest mniej ludzi, mo偶e nie ma wielu klub贸w, ale przynajmniej jest cisza i spok贸j, chocia偶 ludzie beznadziejni.

Udost臋pnij ten post

juz nie moge odmowic bo wplacilam zaliczke,ktora mi przepadnie.Moze jednak ktos w koncu odpowie na moje pytania zamiast mi stanowczo odradzac.

Udost臋pnij ten post

no dzieki za wyczerpujace informacje:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bylam w slonecznym brzegu
i podobalo mi sie ale tydz to max:) bo dluzej to nuda dobre jest jedzenie i mozna zwiedzic jako wycieczke fakulttywn膮 istambu艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eh nie s艂uchaj
ja bylam w bu艂garii i mi sie podoba艂o tanio morze cieplutkie by艂o wspaniale z tym ze polecam mniejsze miesciny s艂oneczny brzeg jest komercyjny drogo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inkoev
Ej ,w jakim hotelu by艂a艣,bo ja w tym samym terminie jecha艂am,by艂o super. Wr贸ci艂am zadowolona i opalona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inga745
dok艂adnie 13.06 lecialam na 2 tygodnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stamt膮d
a ja pisze z Sw Vlasu, przedmiescie S艂onecznego (objad艂am sie, opi艂am winka i nie mam si艂y na pla偶e). to juz dzie艅 11/15. Nie wiem o jaki brak atrakcji chodzi przem贸wcom - chyba 偶e id膮 spa膰 o 22 (w SB o 23 otwieraj膮 kluby i zaczyna sie zabawa na pla偶y). tu zreszta te偶 ale wersja mini. Ca艂y SB to hotele, kluby,knajpy i sklepy - to sztuczne miasto tylko dla turyst贸w. Vlas tez ju偶 obr贸s艂 w hotele-apartamentowce, bardziej w klimacie rodzinnym, ale jest tu te偶 normalne miasteczko. Atrakcje zwiedzalnicze sa w pobliskich miastach: Nessebarze (2 km), Warnie (20 km) Morze ma 25C, dzis skonczy艂o si臋 2-dniowe zalamanie pogody - by艂a 1/3 slo艅ca 2/3 chmur i 27C. Dzisiaj znow zero chmur (od 13) i 30C. Pla偶e super, tyko czasem atak glon贸w, wczoaj dobrze wia艂o i dzisiaj ju偶 nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angielll
Opinia jak najbardziej pozytywna. Warto odwiedzi膰 Bu艂gari臋 z dw贸ch powod贸w. 1. Kraj jest naprawd臋 pi臋kny i jest w nim wiele miejsc, kt贸re warto odwiedzi膰. 2. Jest naprawd臋 tani, zw艂aszcza kiedy si臋 wie, jak szuka膰 odpowiednich dla naszej kieszeni ofert. Ja ze swojej strony polecam ci sprawdzi膰 tutaj, je偶eli wybierasz si臋 na wakacje do Bu艂garii: http://www.odlotwakacje.pl/Bulgaria-last-minute

Udost臋pnij ten post