Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdgdh

do pan - orgazm, przyjemnosc podczas penetracji

Polecane posty

Gość fgdgdh

czy to, ze pragnę swojego faceta, gdy we mnie wchodzi, jest mi bardzo przyjemnie oznacza, ze najprawdopodobniej bede miała orgazm? (czułam to dopiero 3 raz. wczesniej było mi to obojetne, mogł we mnie w ogóle nie wchodzic).niestety zaraz sie spuszcza i nie wiem co bedzie dalej a mineta i palcówa nie sprawiaja mi przyjemnosci.

Gość zmien faceta zanim
całkiem stracisz ochote na sex. Jak facet szybko kończy, znaczy koncentruje się na sobie , żeby jemu bylo wygodnie i miło. Jeśli chcesz orgazmu musisz kochać sie z kimś, kto poświęci Ci swą uwagę a seks będzie dłuższy niż 1,5 minuty. Jak przejdziesz nad tym do porzadku dziennego, nigdy nie bedziesz zadowolona, a stopniowo coraz bardziej poirytowana. A czy to się zmienia z czasem ? Podobno wśród młodych rozpoczynających współżycie chłopaków takie szybkie stosunki są normalne i stopniowo ulegają wydłużeniu, ale niektórzy są tacy, że nie pomaga na nich nic.

Gość fgmkyf
dziękuje za odpowiedź. nie planuje układać sobie życia z tym męzczyzna bo jest ode mnie duzo starszy. juz było tak ze długo się kochalismy a ostatnio chyba po prostu zauwazył ze nareszcie jest mi dobrze i dlatego tak szybko skonczył... wczesniej poznałam chłopaka starszego o pare lat i on mogł nawet poł godziny i nic. chyba po prostu nie podniecał mnie wystarczająco albo nie byłam wyluzowana. ale to juz przeszłosc

Gość fgdfgd
KUZWA A ON NIE MOze sie kontrolowac? kazdy facet chcialby/moglby szybko dojsc. moj nawet jak widzi ze jest mi dobrze i mam orgazm nie dochodzi tylko stara sie bym miala drugi. kuzwa ten twoj jakis strasznie stary ze nad tym nie panuje czy co? pogadaj z nim jakos delikatnie.

Gość fgmkyf
gdybym była na Twoim miejscu tez bym pewnie nie rozumiała. skoro Ty masz orgazm przy kazdym albo prawie kazdym stosunku to dla Twojego faceta to normale