Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdkjhhiaila

Napisał do mnie 2 smsy, czy powinnam odpowiedzieć na to- przeczytajcie.

Polecane posty

Gość jdkjhhiaila

Właściwie to chodzi o to, co mam zrobić. Sama dałam mu numer, on napisał do mnie 2 dni póżniej, czyli wczoraj. Napisał: Dobrej Nocy. Dziś rano napisał: miłego dnia. Super. ciesze się, tylko że on się nie podpisał... Ja wiem że to on, bo mam jego numer od koleżanki lecz on nie jest tego świadomy. Na żadnego smsa nie odpowiedziałam, bo nie odpoiadam nieznajomym. Ale akurat ciesze się że on do mnie napisał. CO mu napisać teraz?

Gość zabytkowa książka
jeżeli nie masz ferii, to się poucz, bo jutro możesz być pytana w szkole, a w pierwszej klasie gimnazjum lepiej zrobić dobre wrażenie na nauczycielu

Gość naatalkjaaa
Jak zapytasz teraz kim jest, to moze pomyśleć, że rozdajesz swój numer na prawo i lewo:P odpisałabym w takim tonie jak on. Bo zaczepia głupio i nie wiem na co liczy:| mógłby się bardziej postarać.

Gość adaq
też tak uważam

Gość jdkjhhiaila
też włąśnie tak uważam, żę powinien jakoś się podpisać bądź przedstawić. Jak zapytam to głupio, jak odpiszem to wyjdzie że z każdym sobie pisze . Cóż, w takim razie chyba nic nie zrobię... aczkolwiek fajny z niego facet...:)

Gość jdkjhhiaila
jak odpiszę mu* - miało być:)

Gość adaq
albo napisz przepraszam kim jesteś bo z nieznajomymi nie pisze

Ile Ty masz lat? Po problem masz naprawde powazny. Nawet jak sobi pomysli, ze z wszystkimi smsujesz to co? Nie wolno? Skoro wiesz, ze to on to napisz normalnie "Czesc XXX. CO slychac?" i po klopocie.

Gość jnrjehjrhejrhjerh
jak sie zapytasz od razu kim jestes to czar prysnie, poflirtuj z nim i udawaj ze nie wiesz z kim piszesz :) odpisz kokieteryjnie:)

Gość gdfhg
Ja bym napisała "kto życzy?"

Gość jak cie zaczepia smsami
to znaczy ze liczy ze odpiszesz a jak nie odpisujesz to go zwyczajnie olewasz i da facet spokoj w koncu:o

Gość jak cie zaczepia smsami
ps. skoro dałas mu numer to logiczne ze jak napisał, to liczy ze wiesz ze to on i mu odpiszesz. nie wiem, dorosli ludzie a w taka dziecinade sie bawia:o odpisac? nie odpisac?

Gość jdkjhhiaila
s

Gość 1231qwertyuiop
a wolny on jest? moze nie ma czasu napisac cos wiecej :D??

Gość jdkjhhiaila
zapomniałeś się podpisać, Artur:D

Gość faceta zmien
nick nie z tematu no szczeniara z ciebie jeszcze, ale... chłopaczyna jest romantykiem i chce ciebie zainteresować to słodkie ja bym pociągnęła tą grę nie myśląc za dużo jak będziesz starsza będziesz marzyła o takich treściach. faceci są obcesowii niegrzeczni, zwykle nie koncentrują się na tym by pozostawić o sobie dpbre wspomnienie