Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabelllee

czy to co robie jest niemoralne?oszukuje ludzi?

Polecane posty

Gość izabelllee

dzis mam dola mam wyrzuty sumienia.Mam dzialanosc jestem posrednikiem..Ostatnio wcisnelam kredyt starszej kobiecie robiajac jej tak wode z mozgu ze wziela kredyt zoprocentowaniem 20% po to by ulokowac na lokacie 4$ Najwazniejsza jest dla mnie kasa i prowizja.. Kiedys mialam faceta ktory mi mowil zejestem beznadziejna i do niczego w zyciu nie dojde..i dlatego teraz tak robie..Z ostatniego banku wylecialam bo wciskalam ludziom fundusze(bo mialam od tego wieksze prowizje)klamalam jak byli zainteresowani ze nie mamy konta oszczednosciowego i polecalam fundusze "bezpieczne" Ludzie tracili,nie mowilam im o ryzyku ani slowa..robilam wode z mozgu.Wywali mnie z banku. Teraz jestem posrednikiem i robie takie same swinstwa...wciskam nawet tym chorym zdesperewanym biednym byby ylko zdolnosc wyszla...

Gość izabelllee
??

Gość izabelllee
.

Gość izabelllee
,

Gość a zeby cie szlak trafil
i to tak serdecznie ci zycze ty malpo zeby cie pokaralo jak tak mozna jeszcze starszej osobie co ma pewnie emeryture gowniana a idz ty do diabla

Gość izabelllee
z jednej strony mam wyrzuty sumienia z drugiej sobie zle nie zycze.Tak naprawde jest to taki zawod i takie zycie...wynagrodzenie prowizyjne ma wlasnie spelniac taki cel... Mnie wiele lat najpierw ojciec mowil ze do niczego nie dojde ze jestem beznadziejna i umre z glodu a potem milosc mojego zycia..Stad ta obsesja i brak zasad;O

Gość moj facet jest posrednikiem
i robi to samo:O

Jesteś oszustką. Ludzie udając się do banku liczą na fachową obługę i na to, że im doradzisz, pomożesz wybrać korzystną opcje. Sama mam doświadczenie w pracach bankowych i nie zrobiłabym innym takiego świństwa. Dobrze, że Cię wyrzucili.

Gość Bingos
Przestań zakładać prowokacje, kiedyś był tutaj identyczny temat.

Gość rozważ wszystkie za i przeciw
Zmień zawód, teraz jest wiele kursów więc może uda Ci się znaleźć lepszą i satysfakcjonującą pracę. Lepsze to niż wyrzuty do końca życie. Nie odgrywaj się na ojcu i facecie tylko udowodnij sobie ile jesteś warta.

ale takie sa realia tego swiata a jakby zarabia 1000zlw biurze to by kazdy mowil ze jest nieudacznikiem:O

Wiele osob postepuje tak jak ty, po prostu nie zdajesz sobie z tego sprawy. Nie wiesz ile razy dentysta nadwiercil ci zdrowy zab zebys zalapala dziure, nie wiesz ile razy zjadlas nie nadajacy sie do zjedzenia produkt. Moze ci ludzie ktorych oszukujesz sami oszukuja gdzie sie da. Takie są realia. Albo zyjesz calkowicie poza tym systemem albo jestes jego trybikiem.

"w potrzasku" a ja wspolczuje tobie ortografii, nie "babcią" tylko babciom. Tez jestes po szkole podstawowej jak ja ?

Artu bardzo madra waga..nic dodac nic ujać

Gość jestes po prostu zwierzakiem
takim to sie trzeba urodzic zeby bezbronnym babciom i dziadkom wierzacym w dobroc ludzka wciskac takie rzeczy i ujebac do konca zycia a oni nawet z tej swojej emerytury na lekarstwa nie maja nawet mi nie zal takich hien ujebala babcie ktora na lekarstwa nie ma do konca zycia i pisze ze ma niby jakies wyrzuty sumienia normalnemu czlowiekowi to by nawet na mysl nie przyszlo ani przez gardlo nie przeszlo