Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trutkaggg

3 lata mlodszy chlopak dla 24latki?

Polecane posty

Gość trutkaggg

podoba mi sie, ale ja jestem juz po szkole, praca, moze jakies zareczyny za pare lat moglabym miec dziecko. nie wiem czy jest sens sie anagzowac, bo faceci w takim wieku sa na etapie wyszalenia sie, zaliczania panienek itd....co myslicie? panowie przeszkadzalaby wam taka roznica wieku ?

Gość Zadowolona23:)
oj tak, za mlody :P dobry na raz :D

MI najbardziej przeszkadzaja glupie tematy zakladane Bog wie po co :) Ale prosze sie nie krepowac.

Gość trutkaggg
doceniam arturze ze sie udzielasz w wielu topikach dzisiaj, ale niestety nie wnoisisz nic konstruktywnego do dyskusji.

Nie wrzucaj każdego faceta do jednego worka. Nie każdy w wieku 21 lat chce tylko pozaliczać. twoje pytanie jest beznadziejne. Znasz go to chyba wiesz na jakim poziomie emocjonalnym obecnie się znajduje.

Gość trutkaggg
to poczatkujaca znajomosc, poznajemy sie, nie spytam czy mialby za ochote mi sie oswiadczyc za rok, za dwa slub a za trzy dziecko (w wieku 27 lat mysle ze bede chciala je miec). jest studenciakiem, lubi imprezy. zaangazowalam sie troche, sama nie wiem kiedy. dodam ze mam chlopaka dwa lata, ktory mnie kocha, tez mi bardzo na nim zalezy, ale czuje ze to chyba nie to na cale zycie. heh

Gość ola sosik
ja mam 3 lata starszego, ake chyba bbardziej w te strone roznica wieku dziala

Gość trutkaggg
up