Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezapominajka212121

ŚWIAT SIĘ DLA MNIE KOŃCZY...:(

Polecane posty

Poznałam dwa miesiące temu faceta, romantyk, filozof...Wyjątkowo inteligentny i ujmujący. Długie włosy, gitara w dłoniach...Oczarował mnie. Po paru spotkaniach doszło do zbliżenia, on twierdził, że się zabezpieczył tabletkami. Kochaliśmy się raz w trakcie mojej miesiączki i dwa razy po...Nie bałam się aż do dnia kiedy wyjawił, że owe tabletki mogły być trefne i nie zadziałać dobrze. Bo ostatnia partie wycofali z apteki, dowiedział się o tym gdy chciał wykupić następne. Kupił zatem test ciążowy. Zrobiłam go dwa tygodnie przed okresem i wyszedł negatywny, jednak wciąż się niesamowicie boję. Za tydzień powinnam dostać okres, niestety już od dłuższego czasy źle się czuję. Boli mnie brzuch i okolice łona, nie smakują mi papierosy, jest mi niedobrze i kilka razy zakręciło mi się w głowie, zauważyłam białą wydzieline. Wciąż mam nadzieję, że to przez stres...Tak bardzo się boję, nie jestem gotowa na dzieci. Właściwie nigdy nie chciałam ich mieć. Nie mam nawet stałej pracy, nie mam bogatych rodziców tylko trochę oszczędności. On zarabia nieźle, ale ma spore długi... Codziennie drżę i modlę się, by nie było żadnej ciąży. Odchodzę od zmysłów. Czy znacie jakieś domowe sposoby, by poronić w razie wypadku? Ja nawet nigdy jeszcze u ginekologa nie byłam, więc żadnych tabletek nie załatwie. Pomocy :(

Gość a ja tam uwielbiam
idz sie dziecko powieś.

Nie jestem dzieckiem, mam 21 lat, a on 28... Ale cholernie nie chcę mieć żadnego dziecka. Jestem na diecie, czy jeśli będę się głodzić to zagłodzę tego pasożyta w sobie? Czy jeśli jutro zrobię test, to wyjdzie wynik bardzo prawdopodobny (7 dni przed okresem) ?

Gość popoloi
co ty pierdolisz!

Proszę, niech wypowie się ktoś z podobnymi doświadczeniami...

Gość popoloi
jakie kurwa tabletki?

Gość nie było żadnego podszywu
ja pierdole.... ciemnogród jednak jeszcze istnieje

Tabletki anty dla facetów, działają przez trzy dni od wzięcia... Niestety ostatnią serię wycofali z aptek, ale może wcześniejsze były dobre. Urolog mu zapisał. Ale ja i tak się cholernie boję teraz, dlaczego zawsze kobiety maja przerąbane...

Gość popoloi
on twierdził, że się zabezpieczył tabletkami CZYM KURWA?

7 dni przed to zdecydowanie za wcześnie... jak chcesz wiedzieć już o zrób test z krwi

Jej, tabletki anty dla faceta jakieś... Pytałam go ostatnio o nazwę, ale już nie pamięta, bo wyrzucił recepte. Tak bym napisała.

ajlin A jak się robi ten test z krwi? Mam nadzieję, że to koszmar. Te dolegliwości, może sama się nakręcam... W końcu ludzie staraja się o dzieciaki przez lata. A ja nie chcę.

znajdź najbliższe laboratorium i poproś o taki test. koszt to 25-50zł. To jedyna opcja by wiedzieć już. Zostaje poczekać. Możesz też kupić dokładniejszy test (10mlU/ml) i zrobić go tak 3 dni przed terminem @

Gdybam sobie i nic nie robie Dzięki :)

Gość a nieeee
nosz.... :D nie istnieja tabletki anty dla faceta!!! :D czegoś takiego jeszcze nie wymyślono. może kiedyś!! :D facet sciemniacz jakich mało!!!! porobił Cie na cacy i tyle!

Może zdobędę ten test do krwi, a jak nie to jakoś przewegetuje ten tydzień... Jestem załamana, myslałam, że mnie takie rzeczy nie dotyczą. Co do tabletek, to zapisał mu je urolog więc jak mogą nie istnieć? Niewielu facetów widocznie korzysta z tej opcji zabeczpieczania się, choć teraz już sama mam wątpliwości...

Gość Gdybam sobie i nic nie robie
Nie wiem czy facet ściemnia czy nie. Jednak zastanów się czy chcesz pozbyć się dziecka.To nie jest prosta decyzja i możesz jej żałować

Gość pzecież on cie okłąmał!!!
hahahaha ale masakra!!!!!!!!!!! nie ma takich tabletek dla mężczyzn! nie istnieją! okłamał Cie z tą receptą . to mógł być każdy inny lek bo nie ma anty dla facetów! jeśli nie widziałaś recepty to skąd wiesz że w ogole był u lekarza?? gadać to se moze dużo.

Gdybam sobie i nic nie robie Wyjdę na podłą egoistkę, ale jestem tego pewna. Nie chcę żadnego dziecka i nie mam żadnych oporów, by się go pozbyć. Ciąża i dziecko to pasmo udręk, nie wiem co inne w tym widzą. I dlatego jestem teraz w rozpaczy, szukam różnych wyjść z tej opresji. Mimo wszystko największa mam nadzieję, że te objawy to wynik stresu i że za tydzień odetchnę z ulgą...

Gość ja piedziele ale niektore sa..
bez jaj, to mui byc prowo ;/ ja o zadnych tabletach anty dla facetow nie slyszlaam a mam 33 lata

Jak mnie okłamał? Skoro wiedział, że nie chce dzieci. Jak by mógł coś takiego wymyśleć, wolę nie wierzyć w to. Skąd wiecie, że takich tabletek nie było?

Gość Gdybam sobie i nic nie robie
Jeżeli jesteś pewna, to w porządku. Chodziło mi tylko o to, czy dasz sobie radę psychicznie po takim czymś

ajlin Tak, mam regularne cykle. Najpóźniej gdy to robiliśmy było chyba z 4 dni po okresie...

Gość sdfsdfs
tabletki anty dla faceta buahaaaa YOu are idiot

Gdybam sobie i nic nie robie Będę musiała i wierzę, że dam rade.

ale ile trwał okres? i jak długie cykle masz? może jest duża szansa, że do zapłodnienia w ogóle nie miało szans dojść? a ufasz temu facetowi, co do tych tabletek? słyszałam o nich, ale też wydawało mi się, że nie jeszcze są w formie testów a nie jako antykoncepcja...

Ma prawie 29 lat i urolog mu przepisał. W to wierzę, martwi mnie tylko, że ostatnią partie wycofali z apteki. A dowiedział się o tym tylko dlatego, że chciał wykupić kolejne. Ludzie, nie dobijajcie mnie niewiedzą...