Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezapominajka212121

ŚWIAT SIĘ DLA MNIE KOŃCZY...:(

Polecane posty

Gość AniołkowaCzerwień
robeska Piszą tak dlatego, że działaja tylko przez trzy dni. Niweluja ilośc plemników, czy jakoś tak. Czynią plemniki niezdolne do zapłodnienia, tyle zrozumiałam.

Gość AniołkowaCzerwień
KlementynkaAh Z matkami polkami się nie dyskutuje

Gość olaaaboga
No nie wierzę. Dziewczyna lat 21, która nie umie zabezpieczyć się przed ciążą i nie potrafi obliczyć kiedy ma dni płodne. Bo chłopak ma długoie włosy i gra na gitarze... HIVem też oczywiście nie zaraził bo jest romantykiem... Ręcę opadają. Dziewczyno! Gdyby były tabletki antykoncepcyjne dla mężczyzn to wszyscy by je używali! Dzieci nie chcesz, seks chcesz uprawiać, ale metod zabezpieczających przed ciążą nie znasz. Ciemnogród na maksa!

Tak myślałam... Żenada roku. Ej Ty powinnaś iść do telewizji, a tego urologa zabierz ze sobą, zbijecie fortunę na nowej metodzie antykoncepcji. Nie zapomnij o długowłosym jako jej chlubnym przykładzie :)

Gość AniołkowaCzerwień
Żałosne i daremne jesteście, wy nigdy takiego wspanialego faceta nie poznacie a chwila zapomnienia i namietnosci to dla was science fiction

Aniołkowa Czerwień- tiaa, jestem daremna, bo mam świetny seks ze swoim mężczyzną, którego kocham i chwile namiętności mam codziennie abo kilka razy dziennie:P. I nie muszę rozglądać się za długowłosymi brudasami, którzy bzykają takie tępe baby jak Ty, wierzące, że istnieje tabetka antykoncepcyjna dla mężczyzn. Pewnie teraz bzyka inną, którą też ocenił jako "tępą, która uwierzy w moje bajki", a potem wróci do Ciebie, zagra Ci na gitarce i zrobi kolejne bobo. Że też istnieją tak głupie i naiwne baby. A potem się dziwią, jak to możliwe, że okres się spóźnia..

Gość iwkawupe
Niezapominajka :) ja sobie tak myślę, że ten temat to chyba dla jaj założyłaś :) założyłeś hahahaha