Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkbkjjnhhnkkhnk

mój mąż jest obrazony

Polecane posty

Gość jkbkjjnhhnkkhnk

mąż pracuje, ja nie na mojej głowie jest wszystko - gotowanie, pranie, prasowanie, sprzątanie, zakupy, z racji tego, że nie pracuje, dzieci nie mamy ja mam jeszcze studia i piszę prace mgr, teraz mam sesje i jest mi ciężko mąż jest z domu rodzinnego nieprzyzwyczajony do pomagania matce, moja tesciowa sama przyznaje, że to jej wina, że dzieci niczego nie nauczyła no ale w czym problem? Mąż ma mi od 4 miesiecy zrobić mały remoncik pokoju i dzisiaj w koncu doszło do powaznej rozmowy na ten temat - mąż obrazony, bo za duzo od niego chcę ja idę od przyszłego tygodnia do pracy i wiem, że z tym wszystkim nie dam rady, jak dyplomatycznie męża zmobilizować by mi w czyms pomógł? do tej pory musiałam wszystko robic ja , no bo nie pracowałam, ale teraz zwyczajnie nie dam rady

Gość jkbkjjnhhnkkhnk
??

Gość jkbkjjnhhnkkhnk
dzis jest obrazony jak mu tylko powiedziałam, że nie ma żadnych obowiązków i naprawdę wiele od niego nie wymagam poza tym jednym pokojem do zrobienia od wielu miesięcy a na to jakie ja mam obowiązki to się zdziwił, że to co robię to takie ,,nic,, nie tak konkretnie ale z tego co powiedział to tak wynikało 3 wojny światowej nie będę mu urządzać u niego w pracy jest koleś który wiecznie się na zonę żali, ja się nie dziwię kobiecie - ten facet non stop w pracy a ona ma wszystko łącznie z dzieckiem na glowie sama, w każdym razie nie chcę by mój mąż łaził do pracy i też na mnie gadał

Gość rfwsrfxdsgycrfdhydcf
ktos mi jeszcze doradzi