Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DevilInside

SPOSOBY NA WZBUDZENIE ZAZDROŚCI

Polecane posty

Gość DevilInside

Wszyscy mi mówią, że mój chlopak ma ze mną łatwo ponieważ od razu widać, że bardzo mi na nim zależy- nie musi sie starac bo ma mnie jak na tacy... Nie zauważam też zeby byl zazdrosny.. boje sie ze nasz zwiazek moze sie rozpasc z tego powodu bo wychodzi ze tylko ja za nim biegam... wiem, że muszę trochę przystopować z tym okazywaniem uczuc! ale tez chcialabym wzbudzic w nim mała zazdrosc.. macie jakies pomysly? :)

ja mam taki pomysł, że powinnaś zrezygnować z tego typu gierek, bo to może się źle skończyć :)

Gość no ale co?
przestań biegać za nim

A jak przestaniesz za nim biegać to nie wzbudzisz w nim w ten sposób zazdrości. Tylko nerwy, że coś jest nie tak.

Gość DevilInside
hmmm to mam nic nie zmieniać? wkurza mnie trochę to, że o mnie nie zabiega :|

Gość miszcz55
Ale co ma zabieganie do zazdrości? Bo nie widzę związku. Wiadomo, że jak się chce podtrzymać miłość, to trzeba się starać cały czas, jak się naprawdę nie stara o ciebie, to czegoś rzeczywiście w waszym związku brakuje, ale wątpię, że akurat zazdrości. Czy mam rozumieć, że gdyby się zachowywał dokładnie tak jak teraz, z taką różnicą, że raz na tydzień krzyczałby do ciebie "ty szmato, na pewno masz innego!" to byłabyś szczęśliwsza?

Gość DevilInside
myślę, że gdybym wbudziła w nim mała zazdrość to może zacząłby sie bardziej starac- taki jest związek miszcz... i nie chce żeby mnie wyzywał- to chyba troche skrajny sposob okazywania zazdrosci :| ale żeby teraz on za mną "pobiegał" :)

Gość DevilInside
Nikt już nie ma żadnych pomysłów?

Gość bardzo dobrze
a jak ty sie zachowujesz jak jestes zazdrosna? nie strzelasz focha czasem?

Gość hehhhhhhhheeee
właśnie to jest dobry pomysł żeby przestać za nim biegać, o wiele lepszy od tego ,żeby celowo wzbudzać zazdrość. jak zaczniesz gierki żeby był zazdrosny to może się to źle skończyć, możesz go tym tylko wku...ic i nic więcej, a jak zobaczy że nie latasz za nim to przestanie czuć się tak pewnie. i jeśli będzie mu zależało to może sam zacznie się starać bo teraz nie ma takiej potrzeby, po co, skoro Ty biegasz to już wystarczy:/

Gość wujek dobra rada powiada Ci
a co Ty aktorka jestes , ze bedziesz grala rozne role? Zazdrosc to zle uczucie i na dodatek z pogranicza choroby. Badz soba, okazuj uczucie jak umiesz najlepiej a madry facet doceni Cie taka jaka jestes. Nie graj kogos innego, nie stosuj sztuczek , bo sie przeliczysz i stracisz wszystko. Posluchaj faceta , ktory na zyciu zeby zjadl.

Gość DvilInside
No focha strzelam czasem ;) dobrze w takim razie posłucham Waszych rad i nie bede bawic sie w aktorkę, dzięki bardzo :) pozdrawiam!

Gość ojjj nie radzę (((
Wiem, bo ja takie zagrywki stosowałam, a mój facet jest chorobliwie zazdrosnym typem ;\ i wiesz co wyszło mi to , że booooże zachowaj ;( od dawna było mase napięć i nieporozumień przez te moje chore zachowania i wiesz jaką najdurniejszą akcje odwaliłam ? W ostatni weekend spotkaliśmy się i wyskoczyliśmy do klubu razem. On mnie olewał nawet powiedziałabym bardzo, bo zostawił mnie z kumpelą samą i polazł do kumpli, a ja żeby mu zrobić na złość i pokazać, że tak się nie robi ... Poszłam do swoich kolegów i zaczęłam z nimi tańczyć. Generalnie z trzema ;| i co? Od weekendu się do mnie mój miś nie odzywa ;( ma mnie gdzieś, chyba wkurwił się maksymalnie i nie odpisuje na moje wiadomości ;( Może mi powiesz jak to odkręcić ?

Gość jak będziesz z normalnym
nie zakompleksionym facetem to gierki nie wchodzą w grę taki zwiazek to marzenie każdej kobiety ............ ale sporo kolesi jest zakompleksionych a wtedy taki facet musi widzieć na własne oczy ze podobasz sie innym ......... co jakiś czas musi czuć że miałaś do wyboru kogoś jeszcze ale znowu wybrałaś jego ........... że ciągle zaprasza cie ktoś i ktoś jeszcze ze znajomych a ty czasem korzystasz z zaproszenia ale jednak częściej odmawiasz bo chcesz być z nim ........

Gość ellee
polecam ci do przeczytania lekture "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" i wszystko bedzie jasne - i bedziesz wiedziala jaka masz być:)