Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rybciaaa

KABARETKI ! mały problem

Polecane posty

Na studniówke do "małej czarnej" obcisłej sukienki (mam ją do połowy ud a więc mini), mam zamiar włożyć czarne kabaretki z dużymi oczkami. I teraz mam problem: - ubrałabym kabaretki w sensie pończochy samonośne, ale boje się że będą mi spadać podczas tańca.. - ubierając kabaretki rajstopy, na udach i pupie troche znać mi tę siatkę :/ - pod kabaretki musiałabym jeszcze ubrać zwykłe cieliste rajstopy gdyż mam blade i do tego pokiereszowane nogi :D a to może troche dziwnie wyglądać ;p Doradźcie, prosze!

ja zawsze noszę samonośne nawet do krótkich spódnic. jeśli są z dobrej firmy nie powinny się zsuwać, jeśli chcesz mieć pewność, to mam jeszcze taki mały patent - posmaruj lekko ręce jakimś kremem lub balsamem (ale naprawdę troszkę) i takimi rękami przejedź po silikonowych gumkach od pończoch tak żeby je delikatnie zwilzyć kremem - trzymaja się wówczas tak, że aż ciężko je zdjąć ;) robię tak zawsze jak mam wrażenie że gumki sa dość luźne. a tak z innej beczki, to jesteś pewna że chcesz kombinować z cielistymi rajstopami pod spód? jakoś mi to nie gra... jeśli masz blade nogi to z pewnoscią i reszte ciała, będziesz dziwnie wyglądała kiedy calosc bedzie blada, a nogi ciemne (pamietajmy ze kabaretki optycznie przyciemniają skórę).O Twoim komforcie podczas zabawy już nawet nie wspomne :O Posmaruj się balsamem brązującym i już :) Albo może po prostu wybierz jakieś z mniejszymi oczkami tak, żeby nie było widać pokiereszowanej skóry, albo w ogóle wybierz inne rajstopy - obojętnie byleby jedne ;)

Gość kabaretki do krótkiej spódnicy
na imprezie oficjalnej są zbyt "nieoficjalne". krótko mówiąc - w mini i kabaretkach to sie dobrze wyglada w sypialni, a nie na parkiecie. odradzam. włóż normalne rajstopy albo ponczochy.

Gość ukelelelele
szał ciałłł-już w drugim topiku przeczytałam,że smarujesz balsamem silikony podtrzymujące odzież i się dziwię-bo i przy pończochach , i przy silikonowym staniku (same miseczki) i staniku bez ramiączek wyczytałam na opakowaniu,żeby zakładać na SUCHĄ skórę,bez balsamów,więc jak to w sumie jest?

ukelelelele --- ten pomysł podsunęła mi siostra i powiem Ci że jest genialny ;) zamówiłam kiedyś na allegro śliczne pończochy, ale niestety kiedy założyłam je pierwszy raz do pracy, co chwila musiałam uciekać do toalety żeby je poprawić bo mi się zsuwały, w domu siostra podpowiedziała mi żeby przejechać po silikonowych paskach ręką posmarowaną jakimś kremem, zrobiłam tak i naprawdę tak dobrze nie trzymały mi się nigdy żadne pończochy! Nie chodzi oczywiście o to żeby je smarować obficie jak skórę, ale żeby delikatnie "zwilżyć", tak aby były bardziej hmm "klejaste"? Nie wiem jak to nazwać ale zdecydowanie polecam :) Silikon + krem do rąk/balsam (w minimalnych ilościach) = trzymanie jak klejem ;)

Gość ona ona onaaaaaaaaaa
zgadzam się ;) dobry patent. tyle że ja smarowałam nogę kremem, a nie te gumki ;) ale to w sumie obojętne. trzymają się rewelacyjnie;) a co do kabaretek i studniówki... również odradzam. nie będzie to dobrze wygladało.

Gość kabaretki są passe
bueeeee

Gość ale nie na studniówkę
jw