Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edgarrrr

Czy mam uwieżyć że to był jej pierwszy raz?

Polecane posty

ja tez chyba sie sama rozdziewiczylam tamponem,ale nie jestem pewna w sumie,moze po prostu mialam taka malutka blone. w kazdym razie nic nie krwawilam i tez 'wszedl jak po masle'. no,ale napewno nie bylam wyuzdana haha raczej lezalam spokojnie na pleckach ;)

Gość ty masz
ja tam swojego chłopaka tak kochałam że miałam ochotę go pożreć w całości :D poza tym miałam właśnie 19 lat i byłam już bardzo wygłodzona !

Gość mi też pewnie byś nie uwierzył
Podczas "pierwszego razu" błony już dawno nie miałam (prawdopodobnie "poszła" kiedyś podczas masturbacji, bo dość głęboko wkładałam palce), byłam normalnie podniecona, nie skrępowana a wręcz podniecona tym, że eksponuję swoje ciało, kochaliśmy się głównie na jeźdźca i nawet doszłam. :P Krew mnie zalewa jak sobie pomyślę że jakiś debil mógłby z tego powodu uznać, że go oszukuję. Podniecałoby cię bardziej gdyby laska leżała przerażona, skrępowana, żeby ją bolało? Chory jesteś :O

Gość Pati00 Onna
to ty ja znasz i wiesz jaka jest. ja bym nie uwierzyła ;p ale ty nie jestes kobieta wiec nie wiesz jak kobieta moze kłamac i tez jak sie czuc jesli mówi prawde a ty jej nie wierzysz;p

Gość peedobeer
no i niestety wychodzi na to, że głosy są podzielone :D

Gość edgarrrr
no ok, niby z tą błoną mnie przekonaliście.. boleć też jej nie bolało, ale była bardzo podniecona , może dlatego co do tego że nie była skrępowana... hmm to mnie cały czas zastanawia, to wszystko było takie naturalne, uzupełnialiśmy się , samo jej to przyszło?

Gość agaczjaaa92
ja mam 18 lat i jestem dziewica. i moge powiedziec ze palec jeden mi wchodzi, 2 nie da rady. tampona tez nie nie moge zalozyc bo jest tam za ciasno..

Gość anexxxx
ja też mam 18l. i moja błona chyba też wyszła z tamponem :O pamiętam że kiedyś musiałam się bardzo postarać żeby włożyć, a później już bez problemu, teraz nawet palca nie czuję jak włożę do środka, mogę włożyć wszystkie 5 :O aż się boję że facet mnie wyzwie :O

Gość Pati00 Onna
to tak jakbyś chciał upiec ciasto przeczytał raz przepis, odłozył go i piekł z pamięci a wyszło ci przepyszne. Nie da sie tego umiec od tak. facet moze tak ale kobieta uczy sie seksu, orgazmu , widzisz na kafe kiedys bylam na forum gdzie mnóstwo kobiet mówiło ze dopiweo po kilku miesiacach współżycia miało pierwszy orgazm, a niektóre maja go bardzo żadko a ona taka wyuzdana, wszedłes gładko poruchales miała orgazm i było zajebiście - tak ma kobieta która już wie o co chodzi i jak ma sie skupic, jak zachowywac zeby miec orgazm. Kobieta orgazmu musi sie nauczyc - powtórz ę.

Gość edgarrrr
orgazm miała ale trzeba było pomóc ręką , taki normalny jak przy masturbacji

Gość szokeee
pati pierdolisz głupoty :D to że ty byłaś cienka nie znaczy że wszystkie są :D ja tam z moim facetem się tak dobrałam ,że mogłam z nim szaleć pół nocy, zero wstydu, co mi tylko przyszło do głowy...

Gość Pati00 Onna
ja współżyje z chłopakiem półtorej roku a nadal mnie boli jak mi wkłada palce kiedy nie jestem podniecona za bardzo i jak za głęboko i za szybko wejdzie. a przez te półtora roku zrobilismy to juz pewnie ponad 300 razy

Gość agaczjaaa92
no to ja sie dla odmiany boje ze we mnie w ogole nie wejdzie. skoro nie moge wlozyc tampona mini ani 2 palcow. to chyba jeszcze gorsze niz to co u anexxxx. jak myslicie doswiadczeni i doswiadczone jak to bedzie??

Gość anexxxx
na pewno będzie bolało

Gość peedobeer
to był jeszcze ktoś trzeci kto pomagał ręką? :P

Gość Jabberwocky
wiesz co, nie dziwię się że masz wątpliwości, jeszcze orgazm przy pierwszym u kobiety.

Gość Pati00 Onna
no wybaczcie ale ja mówie jak ja to odczuwam i po swoim doświadczeniau. jesli skontrastujemy swoje doświadczenia to możemy autorowi odpowiedziec czy to mozliwe.

Gość milla....
a co jest dziwnego że miała orgazm łechtaczkowy :O ?????? ja pamiętam przed pierwszym razem często zabawiałam się wibratorem i normalnie ręką się doprowadzałam do orgazmu bez problemu :O

Gość milla....
bo chyba nie uważasz że ma 19 lat a się do tej pory sama ze sobą nie zabawiała ? :O

Gość Jabberwocky
Niemożliwe to jest wywrócić hełm na drugą stronę. Ale tak. LUZ BRAK KRWI ZERO REAKCJI BRAK BŁONY I ORGAZM PRZY PIERWSZYM śmierdzi to kłamstwem na kilometr

Gość szara marcowa
kobiety miesiacami ucza sie osiagac orgazm- fakt. natomiast zupenie naturalnie przychodzi im udawanie orgazmu:) nitk nie mowi, ze ona faktycznie ten orgazm miala:) co do tego, ze byla wyuzdana. zdefiniujmy wyuzdanie. bo dla jednych wyuzdaniem jest juz to, ze dziewczyna przejmie inicjatywe, usiadzie na faceta i zacznie ktrecic biodrami. dla innych to, ze wyciagnie pejcze, zacznie nazywac faceta szmata i smagajac go po plecach bedzie krzyczala zeby ja zerrznal. dla jeszcze innych wyuzadaniem bedzie to, ze dziewczyna wydaje dzwieki, jeczy i wije sie. rozni ludzie w rozny sposob pojmuja wyuzdanie.

Gość milla....
naprawdę nie wiem co jest nie tak z tym orgazmem :O ????

Gość milla....
przecież orgazm od ręki może mieć każda ,chyba że jestem wyjątkowa :D fajnie , nie powiem facetowi że jestem dziewicą, powiem że już mnie ruchało stado ogierów jeśli ma mnie zamiar wyzwać za to że mam orgazm i przyjemność z 1 razu

Gość Jabberwocky
Dobrze zastąpimy ten orgazu BRAKIEM BÓLU ok

Gość milla....
jak się nakręcę i wsadzę sobie wibrator to też mnie nie boli :O może ona też tak robiła?

Gość anexxxx
ja wibratora nigdy nie używałam, ale czuję że też jestem "luźna" :O

Gość Jabberwocky
Co mnie to ;) Nie moja rzecz

Gość milla....
pytasz więc odpowiadam :P szkoda dziewczyny, ja myślę że mówiła prawdę , a przynajmniej że jest to możliwe

Gość edgarrrr
ja pierdole nie możecie się zdecydować na jedną wersję ? :O prawda jest taka że wyszła z płaczem , nie wiem co o tym myśleć