Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edgarrrr

Czy mam uwieżyć że to był jej pierwszy raz?

Polecane posty

Gość qwertyuiop1234
Sylviaaaaaaaa6 sz.mato idiota to Cię chyba robił jak jesteś taka sprytna to se bądź

może po prostu nie miała błony dziewiczej? Ja się urodziłam bez błony i już. Przy stosunku nie bolało. Jesteś głupi i tyle. Jakby na tym kończył się świat... :/ Albo może zerwała błone przy masturbacji? Pomyśl. Cnota a błona dziewicza to dwie różne rzeczy....

Gość Jabberwocky
Sylviaaaaaaaa6 Nie pierdol, bo gdybyś miała prawiczka co by Cię "posuwał" pół godziny, to też miałabyś wątpliwości. Tak ? czy nie ?

Gość anżella
ale prawik to nie to samo co dziewica :O prawika od razu się pozna bo nie panuje nad wytryskiem , a dziewice juz trudniej

po porodzie wiadro bez tarcia. jeśli genetycznie jest luźna nie miej z nią dzieci bo będziesz jej wkładać penisa i dwie ręce do pochwy nadal nie czując tarcia

Gość Jabberwocky
Ale jakie jest według Ciebie prawdopodobieństwo że ona była dziewicą? szczerze!!! Dla mnie 10 do 20-tu %

to co wyzej nie napisalo sie wszystko mialo byc: po porodzie wiadro bez tarcia. jeśli genetycznie jest luźna nie miej z nią dzieci bo będziesz jej wkładać penisa i dwie ręce do pochwy nadal nie czując tarcia ha ha h aahah aha ha ha ah aaah a haa ha h gorszej ściemy nie widziałam!!!! Przecież pochwa wraca na swoje miejsce zaraz po porodzie!!! To szyjka macicy to ta która się rozciąga.

Gość Jabberwocky
prawika od razu się pozna A gówno ;) Są tacy co cały czas "rwą" na prawika ;)

Gość anżella
ja myślę że całkiem prawdopodobne że mogła być ,moim zdaniem powinien się cieszyć że taka z naturalnym talentem mu się przytrafiło i co najważniejsze nie bolało jej i na pewno by baardzo miło wspominała ten pierwszy raz, ale przecież musiał spierdolić :O

Gość Jabberwocky
Mnie tylko to dziwi że nie musiała być tą dziewicą, a tu taka draka ;)

Gość anżella
zresztą myślałam że dziewczyny się często wstydzą że są dziewicami, a ona na siłę by chciała go przekonać co do swojego dziewictwa??

Gość Jabberwocky
Najlepiej jakby w ogóle nic nie mówiła ;) Po tym jak on wyznał że wisi mu to ;)

Gość qwertyuiop1234
Intrygantka19 z czego się śmiejesz jak sama nie umiesz czytać? napisałem "z mojego doświadczenia", nie będę się chwalił jakie to doświadczenie ale powiem że duże i tak wynika z rozmów z facetami no sorry ale to ja nawkładałem się penisy w DUŻĄĄĄ ilość lasek w różnym wieku nie ty ty masz tylko pierdoły z gazet i książki od biologi ja mam życie które mówi mi co mówi

Gość Sylviaaaaaaaa6
ok abstrahując od kwestii technicznych, mimo że nie spodziewam się po autorze wątku za wiele, to z dziewczyną trzeba było POROZMAWIAĆ i spokojnie powiedzieć jej o swoich wątpliwościach. Bo 100% pewności nie miałeś i nie masz, więc krzyk i rzucanie oskarżeń było raz, że dziecinne dwa że żałosne. Nikt Ci nie karze jej ufać, ale człowiek na poziomie przeprosiłby za samą REAKCJĘ.

Gość Sylviaaaaaaaa6
damn 4 w nocy nie sprzyja ortografii * abstrahując dobranoc.

Gość anżella
dokładnie :O ohyda !

Gość Sylviaaaaaaaa6
heh kafeteria traktuje to słowo jako przekleństwo i sama zmienia i cenzuruje. Kwintesencja tego forum.

Gość qwertyuiop1234
"Nikt Ci nie karze jej ufać, ale człowiek na poziomie przeprosiłby za samą REAKCJĘ. " autorze jesteś na babskim forum ale są tu faceci którzy naprostują takie brednie za nic nie przepraszaj nie bądź ciota PROSZĘ CIĘ

Gość anżella
jak ma nie przepraszać ? jeśli zaraz poczuł że nie dziewica i jest taki mądry to mógł wstać i podziękować za stosunek z kłamczuchą :O ale nieee fajnie się ruchało i nie myślał wtedy czy kłamała czy nie ,dziewczyna się starała, a debil ją jeszcze za to opierdolił

Gość Sylviaaaaaaaa6
do autora: ciotą będziesz jak nie przeprosisz. ehh w sumie dyskusja o niczym, weź pogadaj z dziewczyną i nie słuchaj głupich rad głupich kolegów, którzy łudzą się że są samcami alfa

Gość 566651454
podczas mojego pierwszego razu - gładko jak po maśle -zero bólu -zero krwi a to był pierwszy raz.... to TERAZ coś mi sie stało (od mojego I razu minęło 7 lat) że jestem ciasna i trzeba długo rozpychać bo czuje sie opór i kutas nie może głębiej wejść. teraz mogłabym udawać, ale w wieku 25 lat to już chyba byłaby siara :P

Gość dgdgdgdgd
ale chujowo się wyrażasz :P

Gość Jabberwocky
Za co ma ją przeprosić ? Jemu chodzi o to że skłamała! Nie o dziewictwo. A tu jest niewiadoma ;)

Gość anżella
za to że ją skrzyczał ,a nie jest pewny swego, to chyba oczywiste :O

Gość qwertyuiop1234
nie słuchaj się lasek piszczących na forum autorze bo padniesz ich ofiarą właśnie tak one robią. na forum wołają o faceta-ciotę a sikają w pory na widok samca-alfę przeprosisz jesteś ciota , tyle w temacie

Gość anżella
i uważasz że jeśli to był jej pierwszy raz to będzie chciała z tym alfa samcem być za takie coś ? :O

Gość Jabberwocky
No nie jest i już nie będzie. Ale obiektywnie, każdy facet miałby takie wątpliwości, w takim przypadku. Jak mówię 80-do 20% na "nie"

Gość drgdg
i co przeprosiles ja glupi chooju??

Gość 888
jak ma blone to tez niekoniecznie dziewica, bo moze daje w kakało od 5ciu lat i ciagnie w kazda sobote na dysce, roznie moze byc.

Gość 888
Przyszla baba do lekarza, a lekarz do niej: -Ma pani nowotwór -Och no cóż-mówi baba Spotyka baba na mieście swoją koleżanke -Ty wiesz co -powiada baba -mam nowy otwór -Co?? Ja tez chce - odpowiada kolezanka i leci do lekarza U lekarza: -Panie doktorze mojej koleżance pan doktor powiedział że ma nowy otwór tez chce mieć, Lekarz stuka się w czoło - chyba tu -No co pan żeby mi ja.ja.mi oczy powybijał