Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agais

prosze o ocene sytuacji

Polecane posty

Gość Jabberwocky
Sam się wytłumaczy, jak się odezwie, wykluczam jakieś tam obrażanie się, no chyba że to jakiś młody szczawik ;)

no zobaczymy.....dzieki za wypowiedzi... sorry za chaotyczne wypowiedzi

Gość wu_zetrka
I jak, odezwał się?

Gość awseklexdcfgvbhjnkm,
no to po przeczytaniu wiem ze jemu chodzi tylko o seks nie traktuje cie powaznie o prawdopodobnie ma jeszcze inna albo inne chociaz z opsiu wynika ze jest tylo jedna inna to nie wiadomo jak kobieta musi o tym pisac i sie pisac to sytuacja nigdy nie jest dobra bo jak dobra to pewniak http://www.youtube.com/watch?v=HdBwoCAqu-A

Gość trutkaggg
mogl wyczuc, ze sie anagzujesz, ze jak nie przyjechal to sie juz srasz i wysylasz smsy, no a on moze nie chciec sie pakowac w ziwazek z kobieta z dzieckiem, a pobzykac mu nie zaszkodzi. moze jednoczensie polowac na jakas inna, z ktora dajmy na to na dniach zaczdelo iskrzyc.

niestety macie racje. dzis zadzwonil...pytal co robie,powiedzial gdzie jest i ze chcialby sie spotkac. odpowiedzialam ok,zadzwon wieczorem,jesli chcesz... i skurwiel nie zadzwonil. jestem naiwna,pojebana,glupia laska i tyle w temacie. koles mnie po prostu olal. nie wiem tylko po co w ogole zadzwonil po poludniu. pewnie,zeby jeszcze bardziej mnie zgnoic. taki k..wa czuly,namietny. skurwiel

Gość lubie_czeko_l
Ale co, zaczelo sie psuc po tym, jak mu nie odpisalas na smsa po sobotniej imprezie? Moze gosc sie wkurzyl ze go olalas i teraz sie msci? Przeciez to Ty masz za nim latac! Ironia ofc :P

Gość Jabberwocky
Zadzwonił, czyli się nie obraził ;)

Gość qwerty666
romans - czyli że on jest zajęty? gratulacje...

nie nie,romans czyli romans,czyli nie wiadomo jeszcze co z tego bedzie,ON NIE JEST ZAJETY,ANI JA!!! haha dzisiaj znowu dzwonil po poludniu,ze gral w fife do poznej nocy i teraz naprawde przyjedzie. ja na to,ok,ale wczoraj nie zadzwoniles,wiec mam nadzieje,ze to sie nie powtorzy. i czekalam do 22,sama zadzwonilam,ze prawie ZNOWU zmienilam plany czekajac na niego i powiedzialam,ze moze po prostu odlozmy to do soboty,bo jutro tez mam plany. no coz,moze przynajmniej zachowam twarz nawet jak on w te sobote nie zadzwoni... przynajmniej to JA go splawilam ten jeden raz

no coz okazalo sie,ze on po prostu faktycznie gral w fife calymi nocami,poza tym spal i pracowal. a ja mialam paranoje haha,jak mi zreszta staral sie wytlumaczyc moj kumpel. dzisiaj dzwonil i przepraszal,ze ma tak malo czasu dla mnie i w ogole,teskni itd dzieki wszystkim ktorzy czytali moje glupoty!

Gość kakowe swawole
jestescie juz razem? :)

Gość ale jesteś
tępym k u r w i s k i e m, na dodatek samotnie "wychowującym" dziecko...

Gość właśnie dlatego
nikt cię nie chce na stałe i nikt się z Tobą nie liczy, bo kto by się liczył z puszczalską? :D

Gość jak ma potrzebe to spotkanie,
nie ma potrzeby ZLEWKA ;]

tak,jestesmy znowu razem,dzisiaj pytal mnie o jego uczucia do niego. sam zdazyl powiedziec,ze mnie kocha,ja mu odpowiedzialam,ze baaaaardzo go lubie ale jest zdecydowanie za wczesnie na taka rozmowe o byciu razem. chyba sobie dorobie stopke: jestem kurwa,bo czesto zagladam na erotyczny i mam nawet kochanka hehe

jestem bardzo szczesliwa kobieta,ludzie i moja corka mowia mi,ze dobra mama, przyjaciele,ze swietnie im w moim towarzystwie,kochanek daje mi ogromne zadowolenie i twierdzi,ze ja mu tez. wlasnie tym jestem