Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serafina_90

Skąd wiecie ile wasi faceci mają???

Polecane posty

Gość Serafina_90

Zastanawia mnie skąd wy wszystkie wiecie jak długie są penisy waszych facetów bo tak piszecie o tych 10, 15 czy 20-stu cm. ;) Ja widzę, że mój ma po prostu dość dużego i tyle. Nie chodzę do łóżka z linijką ani nie pytam go czy sobie mierzył. A jak jest u was?

Gość dobrze on ci nie strzelil
w oko ;) ja mojemu zmierzylam. dla zabawy :D

Gość Serafina_90
Ja próbowałam strzelić na oko, ale jakoś nie mogę. ;) Ciężko mi porównać z linijką, nie mając go przed sobą.

Spróbuj przyłożyć sobie do dłoni i zapamiętać, a potem zmierzyć dłoń :) Dokładnie nie będzie, ale z dokładnością do 2 cm powinno być :p

Gość Serafina_90
Dobry pomysł. ;) Tak zrobię.

A co to za problem zmierzyc? powiedzialam mu ze dla zabawy i dla mojej wiedzy bo ciekawa jestem :D

ja dostalam wibratora z tekstem: "ma takie same wymiary jak ja mam" rzeczywiscie: grubosc, dlugosc i stopien twardosci ten sam jeno temperatura nie taka :p :D

perw...... wiem :D :D :D przekonalam sie w nocy :P :D :D a z ta temp tez sobie radze ;) po prostu wkladam wibrator na pol godz do goracej wody :classic_cool:

wkladam go glowka do dolu :p :D a nie na odwrot.... a by w takiej pozycji zwarcie bylo to....... musialaby byc duza szklanka :D