Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem załamana:(((((;.

Mężczyzna BI skad mieć pewność że nie zdradzi z z facetem i nie zapragnie z nim

Polecane posty

wczoraj odkryłam profil faceta z którym sie rozstałam ale była nadzieja że się zejdziemy i miał w profilu zaznaczone ze interesują go mężczyzni i kobiety nie wyobrażam sobie tego jak może kochać się z kobieta i zarówno z facetem jak pomyśle co on robi innemu jak on sobie wyobraża przyszlośc dzieci żona a na boku inny facet ??? :(((

Gość Esterka bydg
dla mnie to jakieś zboczenie jest

jest tu ktoś do porozmawiania lub z podobnym problemem ??? prosze

Gość Chmurkowa pani
A jaką masz pension,będąc z heterykiem, że nie zdradzi Cię z kobietą? Cóż,nie wiem czy mogę pomóc,bo nie powiedziałabym,że mam podobny "problem", ale mój były i też obecny są biseksualni, więc jeśli chcesz możemy pogadać.

Gość Chmurkowa pani
Ee,pewność, nie wiem skąd mi się to pension wzieło :D

Gość AABBBCEE
Ja byłam z chłopakiem ktory był bi - nie zdradzil mnie ( rozstalismy sie z innego powodu ) - faceci tylko mu sie podobali , nie mial zadnych kontaktow z nimi . i j.w hetero tez cie moze zdradzic , co to w ogole za myslenie :O powodzenia

chmurkowa pani dziekuje z odzew chodzi oto ze nie wyobrazam sobie tego że spotyka sie z innym mężczyzna kochają się bo skoro na profilu ma ze interesują go mężczyzni i kobiety to wiadome oco chodzi niewiem ja chyba staram sie oszukiwać i myśleć ze tak nie jest ze jest normalny i jak to bedzie jest z kobietą a może zakochać sie w facecie i zostawić swoje ułożone zycie

Gość co by tu wpisac
ja bym nie mogła byc z kims takim z prostego powodu : nie dosc ze moglby mnie zdradzic z kobieta , to z drugiego frontu z facetem - dwa razy bardziej sie starać . To nie dla mnie ,ale rozumiem cie .

idąc też gdzies przez miasto miało by sie myślenie czy nie zerka na przechodzącego meżczyzne i ma z nim fantazje czy kolega który własnie do niego dzwoni to nie jest jego partner z którym miał kontakty seksualne i całował sie z FACETEM robł mu tzw loda ze pociągaja go mężczyzni ide już w obłęd:(

Najgorsze jest to że planował zemna wspólna przyszłość to on naciskał na to i najgorsze jest to że był bardzo zazdrosny o mnie wręcz miałam kontrole czytał mi smsy pytał gdzie ide z kim i co bedę robiła totalna kontrola a tu takie coś a ja myślałam że coś mi się układa

Gość ABF
daj sobie z nim spokoj 💤 bo wrocisz tu z placzem dobrze ci radze

Gość Ciekawy Temat hmmm
A POCZYM POZNAĆ ŻE FACET JEST BI ???

Gość ABF
najprosciej to zapytac - 99% sie wyprze :D po wygladzie nie poznasz , tak samo nie poznasz geja czy lesbijki ( nie mowie tu o skrajnościach typu facet z damskim głosem i męska dziewczyna w glanach :D )

Gość Chmurkowa pani
jestem załamana-wiesz,dla mnie związek zobowiązuje. Nie mówię tu o bzdurach typu "facet ogląda się za innymi na ulicy,to straszne",bo sama lubię sobie popatrzeć na ładnych ludzi, ale jeśli ktoś z kim jesteś Cię zdradza to znaczy, że jest beznadziejnym gnojkiem i po prostu nie nadaje się do związku. Nie rozumiem kobiet, które ograniczają swoich facetów,zabraniają im się zadawać z kobietami itd bo uważają,że przez to facet może je zdradzić. Nie ufasz to odpuść.Tym bardziej nie ma sensu męczyć i tego faceta i siebie jesli jest biseksualny-chyba zamknełabyś go na klucz w domu,bo przecież zdrada czyha z obu stron ;) Poza tym wybacz,ale nie rozumiem jak można być z kimś kto z powodu takiej bzdury się załamuje ;) Masz z tym problem to zapytaj go wprost. Zależy też na jakim portalu ma napisane,że interesują go kobiety i mężczyźni.Randkowym?Czy fejsbuku?

churkowa pani masz wiele racji wiem otym konto na facebooku a to ma jakieś znaczenie??

że ja głupia tego nie zauwazyłam za bardzo dba o siebie czyli sauna jackuzi wypielęgnowane paznokcie wypachniały dobrze stylowo dobrane ubrania raz mi tez powiedział ze kolega miał doła i go przytulił a ja powiedziałam dla zartów na głos przytulałes sie z kolega a on spojrzał czy ktoś tego nie usłyszał teraz sobie staram sie wszystko poukładać w układanke

chmureczko na facebooku tak ma ze mezczyzn i kobiety do tego nie ma tam prawdziwych danych tylko imię sie zgadza

Gość Chmurkowa pani
Autorko,myślę,że po prostu przesadzasz.Gdyby miał tą informacje na profilu randkowym albo jakimś gdzie szuka się seksu no to sprawa byłaby dość oczywista i pewnie faktycznie byłby bi.Ale na facebooku?Też mam zaznaczone,że interesują mnie mężczyźni i kobiety,a to tylko dlatego,że mam znajomych obu płci.

chmurkowa dziekuje Tobie za wszelakie rozsądne rady ale przezyłam szok i od razu pomyslałam ze szuka facetów dlatego tez załozył sobie tam konto z nieprawdziwymi danymi by zawierać znajomości z facetami też zapytałam znajomą z pracy co otym myśli to sama mi stwierdziła że lubi i kobiety i facetów postanowiłam napisać tutaj i chciałam sie dowiedzieć jak z tym jest i czy osoby jakiekolwiek mają podobnie dla mnie dziwne to jest zaznaczenie opcji INTERESUJA MNIE: mężczyzni i kobiety to tak jak by pociagali mnie obydwie płcie nie siedze na facebooku i niewiem jak zinterpretować sobie też ukazał mi kolega swój profil i ma zaznaczone tylko interesują mnie kobiety zapytawszy dlaczego nie ma też mężczyzn uniósł sie i powiedział że pedziem nie jest i nie bedzie zaznaczał mężczyzn bo jest hetero i ma kobiety a tak w nawiasie ciesze się chmurko że poświeciłaś mi swój czas dziekuje

wiele bi czy homo wstydzi sie swojej orientacji seksualnej i zaznacza na wszelakich portalach ze sa hetero a tak naprawde jest inaczej i mają kobiety poto by ukryć swoje prawdziwe JA ale z całego serduszka Ci dziekuje ulżyło mi i pomogłas mi strasznie :))))))) skoro piszesz że tez zaznaczyłaś to i to a sadzę że jesteś HETERO? to kamień z serca chmureczko i oby wiele ludzi było takich jak ty:)

Gość pracuje w polsacie
wg badań ponad 80 % ludzi jest bi - mniej lub bardziej ,takze nie macie sie z czego cieszyc :D oczywiscie kościol mowi ze to nie prawda :D

Gość Biedronkaaa000
DO CHMURKI SŁUCHAJ CO TY MÓWISZ ZE NA FEJSIE ZAZNACZENIE TEGO I TEGO CZYLI MEZCZYZZNE I KOBIETE TO RACJINALNE JEST ZE OZNACZA TO ZE INTERESUJE SIE I FACETAMI I KOBIETAMI WIEC NIE ROZUMIEM POCO W BŁAD WPROWADZASZ AUTORKE JA MAM FEJSA I ZAZNACZOEN ZE INTERESUJA MNIE FACECI JAK INNI ZNAJOMI MAJA ZAZNACZONE FACECI KOBIETY I NA ODWRÓT WLASNIE TEZ PRZEJRZALAM FEJSA ZNAJOMYCH I ICH OPCJE I NIE MAJA TEGO I TEGO TAKZE JAK DA MNEI AUTORKA MA PODSTAWE BY BYĆ ZMARTWIONĄ TO NA TYLE

Gość Biedronkaaa000
AHA I JESZCZE JEDNO SKORO MASZ TO I TO TO JESTES BI BO NIBY POCO MASZ ZE KOBIETY????? JAKI CEL?? JAK BY ZNAJOMA MA MIALA TO I TO OD RAZU BY MI PRZYSZLO DO GŁOWY ZE HETERO TO TO ONA NIE JEST I ZE LECI NA LASKI

Gość Chmurkowa pani
jestem załamana-wiesz,i Ty i ja możemy sobie gdybać,ale chyba mimo wszystko lepiej z facetem pogadać.Tak,ja jestem jak najbardziej hetero,a na facebooku mam zaznaczone obie płcie,bo przecież nie szukam tam randki tylko znajomości. Biedronkaaa000- nie pisz capsem,to po pierwsze.I dzięki za stwierdzenie,że dlatego,że mam tak zaznaczone to jestem bi,otworzyłaś mi oczy,naprawdę ;) Facebook z założenia jest portalem gdzie ma się kontakt ze swoimi znajomymi(no inni pewnie szukają tam też seksu czy miłości,ale to chyba margines).A ponieważ ja mam wśród znajomych kobiety i mężczyzn to zaznaczyłam właśnie tak.Pewnie kwestia tego jak rozumie się to "interesują mnie",jak widac u niektórcyh wszystko sprowadza się tylko do seksualności ;)

aha to już rozumiem czyli interesuja mnie to nie ma na celu wyznacznika orientacji tylko że ma sie kolegów i koleżanki ok

powiedz mi jeszcze jedno czyli jak jakaś obca kobieta Cie zaprosi na facebooka to przyjmiesz zaproszenie tak?? nie uczestnicze w tego typu portalach i nie mam pojęcia jak się operuję tym portalem i że zaznaczenie obydwu płci nie ma żadnego znaczenia ale wytłumaczyłaś mi ze żadnego znaczenia

Gość Chmurkowa pani
Nie,z zasady nie przyjmuje zaproszeń od obcych. Mam tam swoje prywatne zdjęcia,jakieś informacje o których obcy ludzie nie muszą wiedzieć,więc mam tam tylko ludzi których znam.

Gość GW
Jestem żonaty a mam ochote obciągnąć w sekrecie przed żoną kutaska facetowi poczuć wytrysk ciepłej spermy w ustach!