Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quazin

Czy mozna odbudowac szacunek w zwiazku?

Polecane posty

Gość Quazin

Jak to zrobic, kiedy oboje upartych partnerow zaczelo juz podczas klotni (bardzo czestych) wyzywac sie, klnac na siebie itd. A mimo to oboje szczerze przyznaja ze sie kochaja. Czy ten szacunek mozna jakos odbudowac? Jak to zrobic?

Gość thermal
wszystko mozna jesli obie strony chca tego samego:) pozdrowka:P

Gość każdy chciałby mieć kogoś
raczej przesrane już jak sie kochają ?! o czym ty gadasz ?! to sie wyklucza a jesli nawet to przepraszają sie na bieżąco a nie ze to narosło bo to chore jest zachowanie do niczego dobrego nie prowadzi . choć takich chujowych związków nie brakuje teraz

Gość całkowicie czarny kot
gdyby nie facet wyzwał od najgorszych - nie wiem czy chciałabym byc z kims takim nie wyobrazam sobie sytuacji w ktorej moj facet na mnie klnie

Gość puretee
a jaki etap wyzwisk?

Gość Quazin
kurwo dziwko szmato pizdo

Gość tiamkaramka
co zrobic? odejsc

Gość tiamkaramka
"Czy mozna odbudowac szacunek w zwiazku?" nie mozna , nie ma takiej opcji.

Gość moja niedoszła teściowa....
Ja próbowałam.... za chwile znowu sie zaczęło narzekanie na mnie (bez wyzwissk), ale że ciągle jestem najgorsza.... Odeszłam. po 7 latach. Teraz... mam spokój:-) Polecam.

Gość miłość nie istnieje
:) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):) :) :):) :):) :) :) :) :) :):):)

Gość Quazin
Tylko ze to czesciej ja go wyzywam. On raczej nie klnie, no chyba ze go bardzo sprowokuje. Czyli nie da rady nic naprawic? :o

Gość pląsająca
jak można nazwać ku rwa, szmata, ch ujem kogos kogo sie kocha? jak mozna byc z kims kogo ma sie za w/w? co wy macie po 13 lat?

Gość Quazin
zrobiłam mu wlasnie loda