Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iughpicb

ślub w październiku 2012 :)

Polecane posty

Gość iughpicb

która z was ma tak jak i ja ślub w październiku 2012 r? Justyna z Łodzi. miło mi :)

Gość dwa i pół
ja czerwiec 2012

Gość dwa i pół
już upadł?

Gość dwa i pół
co z tym tematem?

dziewczyny- bądźcie cierpliwe-ktoś się odezwie w końcu;) a jak chcecie podbić temat to nie piszcie o tym że temat upadł tylko o swoich przygotowaniach;) to co już do tej pory załatwiłyście? Październikowa Panna Młoda ( ale 2011;) )

Zdecydowałam się na ślub w październiku;) na początku wydawało mi się , że to zbyt późno, bo będzie chłodniej i w ogóle, ale patrząc na tegoroczny październik to nie jest jeszcze tak źle z tą pogoda;), jeśli chodzi o załatwienia, to mamy już zaklepany termin i salę, reszta nas jeszcze czeka potem.Pozdrawiam;)

6.10 :) tez mam nadzieje ze pogoda dopisze :) my mamy juz sale, video, foto i dj'a.czyli prawie wszystko oprocz slubu

Gość eve_1986
ja mam 13 października 2012 i akurat wtedy wypadają moje 26 urodziny :) Już nie mogę się doooooczekaćććć!

Gość kama89
Ja też biorę ślub 13 października 2012:):) i już czekam z niecierpliwością na TEN dzień:)

Gość pannabanna
Ja również - 6.10.2012 I także martwię się już o pogodę ale na to wpływu nie mamy niestety;) co załatwione - sala. Kwestia zespołu- kłótnia i reszta nieruszona! pozdrawiam październikowe panny młode

Gość kama89
My mamy załatwioną salę, orkiestrę, kucharki, foto i wideo...chyba tyle:D pod znakiem zapytania stoi na razie strojenie sali i kościoła-nie możemy się zdecydować na konkretną firmę:P A jak z sukniami październikowe Panny Młode??? Ja chciałam wybrać się na wiosnę po suknie, ale moje znajome, które również biorą ślub w przyszłym roku sprowadziły mnie na ziemię, że to niby za późno, że wszystko bardzo długo trwa... więc chyba wybiorę się jakoś w okolicach świąt i Nowego Roku... :) A jak u was?:)

Gość NikaDominika
My też październik dokładna dat -06.10.2012r -czy myślicie,że godz.16 to za późno?? przełożyć??

Gość hura_bura2345678
ja mialam 1 październiak 2011 o 15.30 wcale za pozno nie było_wrecz idealnie:)

Gość fluffypuffy
20 października .. oby pogoda byla jako taka

Gość Gosia:)
Hey dziewczyny:) Ja też 13 października g. 16:00 Pozdrawiam:)

Gość NikaDominika
JEDNAK ZDECYDOWAŁAM SIĘ ZMIENI GODZINĘ- PRZEŁOŻYŁAM NA 14.OO -MAM TYLKO NADZIEJE ,ŻE POGODA DOPISZE NA SESJĘ. CZEGO ŻYCZĘ WSZYSTKIM PANNĄ MŁODYM ;-)

Gość hjhjhjhjh
a ja mam w czerwcu zdecydowalismy sie w połowie marca, i mamy fotografa, sale , koscioł, knczymy przygotowania papierologiczne, zaproszenia sa w drodze, do sukni i garnituru przymiarki, dziecko ma juz ubranie, ja buty , kurs przedmałzenski zaliczony, brakuje kwiatow, menu, zakupu alkoholu i torta, strojow i dodatkow i pewnie kilku jeszcze rzeczy.

Gość anidia
Hej! Widzę, że 13 październik 2012 ma wzięcie, ja też zdecydowałam się (hmm jakieś 2-3 tygodnie temu) na ślub właśnie w tym dniu :) Robimy dość duże wesele, bo rodzina liczna ok. 120 osób. Mieliśmy mały kłopot z salą (Bydgoszcz), bo połowa gości jest przyjezdnych i trzeba było zamówić blisko hotel w przyzwoitej cenie, a nie 70-80 zł/ os :( Zespół mam wstępnie umówiony, przeglądam jeszcze oferty foto/video. W sobotę jadę zobaczyć sukienki (mam coś upatrzonego :)) Jest jeszcze trochę pracy, ale myślę że nie jest źle. Siostry ślub udało nam się zorganizować w 4 miesiące, biorąc pod uwagę, że była wówczas w Anglii - przyleciała na tydzień w marcu i tydzień przed ślubem w maju - wesele było udane :))) Jeśli chodzi o godzinę to nie wcześniej niż ok 17. Wesele o 14-15 jest zdecydowanie za wcześnie, goście będą na sali ok 16-17 i ciężko im będzie wytrzymać do północy.

Gość mysiaaaaa
Ja również 13 Pażdziernik i też już nie mogę sie doczekac mmm:)) życze wszystkim pięknego dnia i pięknej pogody dziewczynki:**

Gość guerka
Witam miłe Panie. Ja również planuję ślub w pazdzierniku a dokładniej 13 :) Liczę na piękną złotą jesień. Sala już jest orkiestra również. Tylko mam problem z suknią bo myslałam że wiem jaką chce a jak zobaczyłam ich całe mnustwo nie mogę się zdecydować a czas goni :(

Gość Genepi
Hej Dziewczyny, My również mamy ślub w październiku- wypadło na 20ego. Sala zaklepana, zespól i fotograf również. Ślub na 15:00 bo baliśmy się że w październiku robi się już szybko ciemno a zależy nam abyśmy mieli jakieś zdjęcia przed kościołem i salą weselną. Papierologia połowicznie załatwiona. Zostały nam tylko nauki na które właśnie uczęszczamy.Sukienka wybrana,mam przymiarkę w lipcu. Garnitur i cała reszta pana młodego kupiona. Zaproszenia zamówione i są w trakcie realizacji. Część noclegów zarezerwowana. Mam dylemat odnośnie butów bo bukiet chciałabym jesienny w odcieniach pomarańczowo-biało-czerwonych róż. Myślałam o pomarańczowych bucikach. Jedynie co to nie mamy wpływu na pogodę ale mam nadzieję że będzie ładnie.

Gość nzabka123
Hej! Dziewczyny a co zakładacie na górę, bo boję się, że trochę zmarznę, a typowe bolerka mnie przerażają;)