Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam zaniepokojona

Czy ktoś Was oszukał

Polecane posty

Gość pytam zaniepokojona

Czy ktoś Was tutaj na kfeterii oszukał, w kwestii przesyłania tabletek lub plastrów przez internet? Obawiam się że jestem kolejną ofiarą oszustki.

Gość cholerra
myslisz, ze ktos sie przyzna? D

Gość ndkjfirejfeir
Widzisz tu już były ostrzeżenia przed kupowaniem tabsów i plastrów. Jedna z dziewczyn była nawet tak sprytna ze kupiła coś co miało pomóc jej poronić (chyba) i jak dostała tabletki nie w orginalnym opakowaniu tylko w woreczku plastikowym to też je wzieła. I sie dziwiła ze nie działały. Dobrze, że po nich nie zeszła z tego świata bo nie wiadomo co tam było. OD KUPOWANIA LEKÓW SĄ APTEKI!!!!!

Gość pytam zaniepokojona
Po prostu myślę, że ja tej lasce tego tak nie odpuszczę, jeżeli faktycznie mnie oszukała, dotrę do jej danych prawdziwych i złożę zawiadomienie na policji.

Gość Jadowita_dziewica25
kochana, podaj koniecznie TUTAJ jej mejla lub numer telefonu, żeby ustrzec przed nia inne naiwne.

Gość Jadowita_dziewica25
wplacilas jej kase na konto czy placilas przy odbiorze?co sie dokładnie stało?

Gość Szamponetkaa
a pisala dzisiaj jakas laska, ze podrabiana evra jest na rynku i ze w necie oszukuja, cos wiecie na ten temat? to prawda????

Gość pytam zaniepokojona
Wpłaciłam jej pieniądze na konto - niestety naiwnie uwierzyłam w uczciwość kogoś obcego. Sprawę zgłaszam na policję, więc jak ta cwaniara przypadkowo to czyta, niech zacznie się bać. Niech nie myśli, że jest bezkarna. Po numerze konta można dotrzeć do osoby, więc ma pecha.

Gość pytam zaniepokojona
myślę, że ona maila zmienia co chwilę, wczoraj chwilę pośledziłam kilka wątków na kafeterii i w zasadzie ta osoba udaje, że sprzedaje każdy rodzaj tabletek. Szkoda, że wcześniej na to nie wpadłam, no ale cóż człowiek uczy się na błędach.