JoannaJ 0 Napisano Styczeń 26, 2011 Okres dostałam 31-12 mój cykl trwa średnio 28-29 dn. Biorę pierwszy cykl bromergon pół tabletki . 14 dc. test owulacyjny pozytywny. 25 dc. zrobiłam test rano wyszedł negatywny po czym po 5 min od zrobienia testu dostałam ciemno beżowych plamień ( nie były gęste) później zmieniły się w różowe. dziś mam 27 dc. plamienia ustały tylko jak się podcieram czasami mam różowy śluz i jest go mało. Czy któraś z Was tak miała po bromegonie? PS. do tego bolały mnie piersi, teraz to ustaje. do tego pobolewa mnie brzuch jak na okres i kłuje nie wiem co to może być c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JoannaJ 0 Napisano Styczeń 26, 2011 proszę o opinię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JoannaJ 0 Napisano Styczeń 26, 2011 żadna z was nie brała bromergonu i nie miała takich objawów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miauczydelko 1 Napisano Styczeń 26, 2011 ja biore 3 miesiac bromergon i nie mam zandych objawow ubocznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach