Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tusiaa83

czy to może być ciąża?

Polecane posty

witam serdecznie, 19 listopada 2010r miałam miesiączkę, kolejną 16 grudnia 2010r. i od tamtej pory nie dostałam jej a jest już 26 styczeń. jestem w 42 dniu cyklu. 3 dni emu robiłam test wyszedł negatywny. mimo to przejął mnie fakt że miesiączki dalej nie ma. poszłam do lekarza. pan dr zrobił tylko usg ( nie badał mnie) stwierdził że ciąży nie widzi. zalecił mi luteinę 2x dziennie dopochwowo przez 5 dni. powiedział również że jeżeli jest to bardzo wczesna ciąża której on nie widzi jeszcze to nie dostanę krwawienia, natomiast jeżeli to nie jest ciąża to powinnam dostać miesiączkę. nigdy nie miałam takiego opóźnieni w miesiączce. w zwiążku z tym moje pytanie w którym dniu cyklu najlepiej zrobić test ciążowy. i czy to możliwe że po takim czasie tj. ponad miesiąca możliwe jest by ciąża była nie widoczna na usg?

Mi kiedyś spóźnił się jakieś ponad 50 dni. Sama nie wiem od czego. Też dostałam luteinę ale 1 na dzień pod język. Okres dostałam w 7 dzień brania. Lekarz tak samo mi powiedział że mógł nie zauważyć.

Gość prosze o pomoc ...
Podepne sie pod ten temat ,bo juz tych tematow o tej tematyce jest multum. A jesli mnie sie spoznia okres juz ponad tydzień...wczesniej troszke chorowalam,zazywalam tabletki ,bylam oslabiona,teraz czuje sie jakbym zaraz ten okres dostac miala,humory,brzuszek pobolewa troche,czasami mnie piersi bola..no objawy jak przed okresem..ale dalej nic! Zrobilam trzy dni temu test-wynik negatywny,dzis powtorzylam i to samo-wynik negatywny...jednak wciaz niepokoi mnie to,ze ten okres nie przychodzi..nigdy tak dlugo mi sie nie spoznial,zawsze mialam regularnie!Kochalam sie z facetem bez zabezpieczenia,jednak on nigdy we mnie nie skonczyl! Nie wiem co jest grane..noi jeszcze dzis zauwazylam jakies dziwne serowate uplawy...boje sie,ze cos mi dolega i to cos powaznego;-( Czy moge byc w ciazy ,mimo ze testy dwa wykazaly wynik negatywny?

Gość prosze o pomoc ...
no niech mi ktoś odpisze..;-((((

Gość to idz do gine
kologa innej rady niema albo ciąża albo coś innego nikt duchem św nie jest i ci nie powie albo idzna badanie krwi betaCG i to badanie ci pokaze czy ciążz czy nie

ja też myślę że najlepiej wybrać się do lekarza albo zrobić badanie hcg. ja idę jutro. pozdrawiam