Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie2011

Brak orgazmu

Polecane posty

Gość Lallalalallla
a to zalezy czasami mam takie napady ze 2 razy dziennie

Gość alexa226
ja na brzuch jak leze to dochodze..ale sama jak sie bawie i potrafie trzy razy podzad. i moze byc tak ze psychika lub organizm sie tak przyzwyczail?/

Gość Lallalalallla
facet_32 myslisz ze to ma znaczenie??

Gość taka sobie2011
A czy częsta masturbacja przez 1 razem mogła miec na to wpływ?

Gość buritr
moze miec , przyzwyczajenie do doznan moze zachiodzic

Gość Lallalalallla
alexa226 tez tak myslalam ze moze to byc przyczyna, czasami tez zastanawialam sie czy nie jest tak ze wole dochodzic kiedy ta druga osoba tego nie widzi moze to jest dla mnie zbyt jakies osobiste nawet nie wiem jak to nazwac z reszta wole tego nawet nie analizowac bo juz sama nie wiem czemu tak jest :D

widzisz ja zauważyłem że czesto wieksza przyjemność sprawia mi kiedy robie to sam reka niz kiedy uprawiam seks i rowniez sie duzo masturbuje bo bardzo to lubie i lubie kiedy robi to kobieta

Gość buritr
dokladnie cos w rodzaju wstydzenia sie swoich zachowan podczas orgazmu

Gość Lallalalallla
ciekawe czy seksuolog by w takim przypadku pomogl??tylko ze ja chyba bym sie wstydzila isc...

przyznam sie szczerze ze bardzo podnieca mnie ta rozmowa uwielbiam kiedy kobiety o tym mówia ;)

Gość taka sobie2011
A mi większą przyjemnośc sprawia oralnie przez faceta niż samej palcem!

Gość buritr
oj ...czy twoja partnerka o tym wie ? jak mozna wole raczke od kobiety - cos jest nie tak - to tak jak lubiec bardziej sex z prostytutką , bo technicznie ona lepsza , ale ma jedna wadę ... robi to z obowiazku , nie pragnie cie , a owo pragnienie jest najprzyjemniejsze i najbardziej rajcujace

Gość Lallalalallla
ide zapalic ;)

moze zle to ująłem ale chodzi mi o to że dąże do tego żeby ona robiła mi to rękami choć przez chwilę ;)

Gość belle bella
ja mam zawsze jak sobie sama dobrze zrobie albo w trakcie minetki inaczej -nigdy

Gość Lallalalallla
mnie za to w ogole nie podnieca jak sie sama dotykam..ehh to jakies chyba skrzywienie psychiczne musi byc:) najgorsze ze faceta oklamuje ale wiem ze za kazdym razem na pewno pytalby czy doszlam wiec wole tego uniknac i czdekac az kiedys to nadejdzie, poza tym nie wiem czy nie byloby mu przykro moze nawkrecalby sobie ze jest do d.. a tego tez nie chce bo wiem ze sie stara chlopak

Gość mirrranda
tez nie mam chyba ze łechtaczkowy...jak jestem sama to potrafie fantazjować o moim facecie ale jak juz z nim jestem to podniecenie jest a z czasem podczas gry wstępnej opada:(nie chce miec tak przez całe zycie ale co tu może poóc:/

Gość alexa226
ja np powiedzialam swoijemu partnerowi ze sie bawie soba i on chcial zebym mu pokazala jak to robie ale za bardzo sie wstydzilam... i watpie ze kiedy kolwiek mu pokaze:P

Gość belle bella
a ochote mam rzadko

Gość buritr
zaraz przeciez facet musi wiedziec , ze nie mialas orgazmu , tego nie sposób przegapic , no chyba , ze zmyslnie udajesz , ale nawet jesli pewnych rzeczy udawac nie sposób .

moze któraś z was dziewczyn spróbować ze mną ja postaram się rozpalić wasze myśli ;) nawet na odległość

Gość Lallalalallla
ja uciekam powodzenia w osiaganiu orgazmow wam zycze:) ja sie bede starac dzisiaj wieczorem,a noz sie uda;)

Gość mirrranda
ale co to da Facecie??uzasadnij to się może skusze:)

Gość buritr
to ja musze zapytac na czym polegac by mialo owe staranie sie twoje ! bo szanse masz , pytanie czy swiadoma jestes tego . podpowiem - przejmij inicjatywe , a facet niech ciebie sie słucha , pomaga , albie nie przeszkadza w tym co ty masz robic .

myślę ze da wiele przyjemnosci mirando napisz do mnie maila a ja napiszę ci coś fajnego jakas fantazje ;) erotyczna oczywiscie

Gość mirrranda
top moze ja poprostu odezwe sie na gg

niestety musze uciekac ale odezwij sie mirando jutro na 6875477 jestem od 7.00pozdrawiam

Gość buritr
jakis poperdula gawedziasz liczy na zbajerowanie kogos - ja pitole

Gość no orgasms
Witaj w klubie :( Mam to samo. Seks super, ale finału nie ma. Jak robię to sama, jest super, super, ale pod koniec myślę, że to żałosne, że muszę sama się orgazmu uczyć. Z facetem nie robiłam tego od sierpnia. Teraz mam nowego i jeszcze nie uprawiamy seksu. Pewnie co najmniej do wakacji tego nie zrobimy, bo myślimy o sobie bardzo poważnie i nie chcemy tego zepsuć przez szybki seks. Podświadomie czuję, że to ten jedyny, więc może z nim się uda. On już wie, że nie szczytuję i z tego, co widać ma zarówno umiejętności i cierpliwość, więc trzymajcie kciuki :P