Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matyldaaaa222

senność + zmęczenie + oslabienie

Polecane posty

Gość matyldaaaa222

mam takie objawy: * sennosc caly dzien, rano sie nie moge podniesc z lozka (pomimo ok 9 -10 godz. snu) a juz po kilku godzinach jakbym sie polozyla to zapadam w kamienny sen * zmeczenie * oslabienie * rzadko: zawroty glowy * wrazenie ze moge zemdlec Co to moze byc? tsh, morf, ob, kreatynina, mocznik w normie

Gość matyldaaaa222
wlasnie cisnienie jest w normie, tetno czesto powyzej 100 i bralam bisocard... czuje sie jak 80letnia staruszka a mam 22 lata :( nie mam pieniedzy na robienie kolejnych badan, czuje sie fatalnie i nie moge isc do pracy... kolo sie zamyka :(

Gość matyldaaaa222
aaa i mam jeszcze torbiel :(

Gość ONA ODPOWIADA
Jeżeli masz ubezpieczenie inne badania zrobisz na NFZ.Koniecznie cukier oraz hormony.Napisz więcej o tym torbielu

Gość matyldaaaa222
cukier w porzadku. torbiel - nie wiem sama zbyt wiele...

Gość ONA ODPOWIADA
Kochana a hormony ? może masz problem z tarczycą ? Ja czułam się podobnie i po badaniach wyszła niedoczynność tarczycy.Już się bałam że to menopauza bo miałam jeszcze uderzenia zimna i gorąca.A ten torbiel..w piersi na jajniku ?

Gość Vitalianka
może spóźniona jesienna depresja? taka brzydka pogoda za oknem...

Gość matyldaaaa222
na jajniku...

Gość ONA ODPOWIADA
To chyba nie ma znaczenia.Torbiel może sie wchłonąć o ile lekarz przepisze Ci dobre leki.Ja mam torbiel w piersi,co roku robię usg ,miałam także biopsję.Jest ok,torbiele to podobno uroda kobiet :) Ale teraz poważnie idź do lekarza po skierowanie na badania . Ja robiłam FT3,FT4,FSH,testosteron,androstendion,prolaktyna,P-ciała ATG ,ATPO