Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fredgfg

dobre paski wybielające albo jakiś inny preparat?

Polecane posty

Gość fredgfg

W ciągu ostatnich kilku miesięcy 2 razy stosowałam kurację 7 dniową po 2 paski dziennie amerykańskiej firmy i efekty marne...Dbam o zęby, myję i zawsze to robiłam, ale chyba mam takie szkliwo, bo efekt wybielenia był marny. Co możecie polecić, jakie paski, pasty, środki? Wybielanie profesjonalne odpada, nie stać mnie ;/

Gość fredgfg
Dodam, że niestety piję kawę i dużo herbat...

Gość fredgfg
Nikt nic nie stosowł? :(

Gość mandaryna bleee
Ja już od paru lat stosuję dwa razy w roku paski blend a med i mi naprawdę mocno wybielają zęby. Już po 2 dniach efekt jest super, polecam.

Gość fredgfg
Hm..to może spróbuję, tylko te co ja stosuję mają dużo większe stężenie nadtlenku wodoru niż inne paski, a efekty marne..,

Gość mandaryna bleee
a jakich używasz możesz podac nazwę tych pasków?

Gość fredgfg
zamieszałam się 28 pasków to kuracja była 7 dniowa 2 razy dziennie :)

Gość fredgfg
nitk nie wybiela zębów? nic nie stosuje? :( Idzie wiosna, ćwiczę, zdrowo się odżywiam, dbam o siebie, zmieniłam fryzurę, kupiłam dużo ubrań i chcę jeszcze olśniewać łądnym, białym uśmiechem :)))

Gość fredgfg
up

Gość a ja polecam....
białą perłę dostepna w aptekach. to taki zel na zęby. efekt zayebisty! stosowalam przez miesiac dzien w dzien i zeby mam bielutkie az kazdy zauwazyl mega roznice! polecam:)

Gość fredgfg
to jest taki żel, który się nakłada na sylikonowe nakładki?

Gość jbvseuvb
paski crest supreme... świetne:)

Gość _Panna_Anna_
a ta biała perła ile kosztuje?

Gość fredgfg
używałam te paski 2 raz po 28 pasków, marne efekty ;/

Gość fredgfg
up

Gość Jaguuula
kiedyś też kupiłam jakąś pastę w aptece niestety nie pamiętam nazwy pamiętam, że tubka była z torreadorem a pasta była czerwona i była bardzo dobra :)

Gość biała perła kosztuje
cos okolo 57zl ale dostaje sie 2 tubki, jedna w zupelnosci starcza na kuracje

Gość biała perła kosztuje
dodam, ze ja wybielalam zeby 2 lata temu a ostatnio przyszla znajoma mojej mamy i byla pod wrazeniem ze mam takie biale

Gość fredgfg
SPróbuję białą perłę :) A jak i przez ile ją stosowałaś?;)

Gość biala perla kosztuje
hmmm... nie recze za szkliwo innych ale ja bylam po tej kuracji u dentystki i nie stwierdzila by moje szkliow bylo zniszczone, zęby mam w jak najlepszym porządku

Gość fredgfg
Myślę, że skoro są te środki dopuszczone do użytku, to nie są szkodliwe w racjonalnym użytkowaniu

hej mam pytania: po pierwsze mam kolczyk w języku czy mogę wybielić zęby paskami zastanawiam sie tylko które najlepsze...? po drugie przy karmieniu dziecka? ( tzn prawie juz nie karmie , w nocy czasem,bo córka ma 10 mies) czekam na dopowiedz jezeli ktos zna, pozdrawiam:)

Gość malagenia
A czy słyszeliście o Liquid Smile? Jest to żel do nakładania na zęby pędzelkiem. Także nie potrzebne są żadne paski, czy szyny. Wydaje mi się, że jest to wygodniejszy sposób wybielania zębów, a przy okazji równie skuteczny jak wybielania w gabinecie stomatologicznym.

Gość fb
odrazam biala perle. owszem robi efekt na jakis czas ale po kuracji mialam zeby w oplakanym stanie. nadwrazliwe i sie kruszyly. wydalam wiecej na ich naprawe niz bym zaplacila za wybielanie u dentysty. nie polecam tej kuracji. teraz sa grupony i lepiej zainwestowac w profesionalne wybielanie, a nie tak sobie zeby niszczyc

Gość gość
używałam szereg paskó wybielających i u mnie efekt jest ten sam - niemiłosierna nadwrażliwość i ból zębów po wybielaniu, przechodzi dopiero po jakimś czasie, jak dla mnie efekt jest także nierównomierny, chociaż coś widać, chyba lepiej działają na mnie żele, używałam systemy biała perła i jest o niebo lepiej

Gość wegevega
Ja na paskach się mocno przejechała, bo miałam po nich tak wrazliwe zęby i nie mogłam nic zjeśc i wypic. Skusiłam się jednak na plus system 5 dni i tego problemu nie było. Biała perła nie niszczy szkliwa i nie powoduje wrażliwości zębów i dziąseł, a zęby w półtora tygodnia wybieliłam szybko i bez problemu. Także biała perła to najskuteczniejszy sposób na wybielenie zębów moim zdaniem.

Gość ewelina_ewelina
Używałam paski ale były niewygodne w użyciu i efekt bardzo krótkotrwały. Pasty też dają słaby efekt. Mam białe zęby ale to dzięki zastosowaniu metody Martuni :)

Gość gość
Ja używałam pasków, ale ilość "zabawy" przy ich używaniu mnie zniechęcała. Zaczęłam używać nakładek iWhite, które są gotowe do stosowania, więc są bardzo wygodne i dają rewelacyjne efekty. Polecam