Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fredgfg

dobre paski wybielające albo jakiś inny preparat?

Polecane posty

Gość Patidziąsełko
Ja stosowałam paski L&G i węgiel wybielający stosuję dla podtrzymania efektu, kupiłam ten zestaw tu: https://wieczniemloda.com/produkt/zestaw-paski-wybielajace-zeby-wegiel-wybielajacy-zeby-promocja i jestem zadowolona :D wcześniej próbowałam past opisanych na stronach internetowych i dostępnych w aptekach (najgorsza meridol fuuuuj zęby były prawie niedomyte!!!!). Spokojnie ten zestaw wybielający mogę polecić dla kogoś z żółtymi zębami po papierosach, kawie, z przebarwieniami po coli też :)

Gość dusza_z_mozambiku
Mi akurat ten węgiel dał najwięcej, już po 1 użyciu widziałam MEGA różnicę. Zaabsorbował cały syf między zębami, jestem pod wielkim wrażeniem. Ten, kto jeszcze nie próbował, niech spróbuje, POLECAM :)))

ja od swojego dentysty kupuje żel dr martin schwarz expert 20% i jestem beadzo zadowlolony,a mam porównainie bo wczesniej uzywałem opalasence 16%

Gość RenataTera
Ogólnie temat rzeka. Bardzo dużo osób narzeka, że paski dla nich nie działają... ale zazwyczaj nawet nie poświęcą chwili, żeby się dowiedzieć czegoś o fizjologii swoich zębów. Najlepiej zerknąć na http://wybielajace-paski.pl gdzie oprócz preparatów jest też masa rzetelnych artykułów, które pomogą zwiększyć efektywność używanych pasków.

Gość Angelikaa33
Używałam kiedyś paski ale jak dla mnie są do niczego :/ spadały, zęby bolały, efekt słaby więc nie warto. Dopiero metoda Martuni mi pomogła, teraz moje zęby są naprawdę białe :) https://metodamartuni.wordpress.com

Gość Marcelina

paski trzeba stosować z głową. Jeśli odpowiednio wcześniej przygotujesz sie do aplikowania to efekt muroiwany. Używałam pasków crestpolska.pl i za jakiś rok użyje ich ponownie. Osiągnęłam efekt, który chciałam i obyło się bez żadnych bólów.

Gość Basiol

W takim razie spróbujemy tych crestpolska, pożyjemy i zobaczymy jakie efekty będą.

Gość dominik

a ja polecam truskawki, tylko teraz nie sezon :D a tak na serio to paski crestpolska chyba wypadają najlepiej

Gość mariolka

ta jeszcze cytryna i soda - wszystko w nieodpowiedniej dawce i szkliwa starte... w życiu nie zdecyduje się na domowe kuracje

Gość cytryna

jak naturalnie ma być to proszek coco glam z crestpolska

Gość abc

tak potwierdzam coco glam jest spoko

Gość kamil

od kilku dni smaruje tym zęby :D

jak naturalnie ma być to proszek coco glam z crestpolska

oba produkty dają bardzo fajny efekt