Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaasa.

Chlopak poznany przez Internet...

Polecane posty

Gość aaaaasa.

Poznalam świetnego chlopaka przez Internet. ;) po 0,5 roku planujemy spotkanie ;) jednak nie wiem jak zrobic na Nim piorunujace wrażenie? ;) dajcie jakies rady :P

Gość aaaaasa.
nikt nie pomoze?

Gość sprawdz czy nie ma zony
i dzieci najpierw 🖐️

Gość aaaaasa.
raczej nie ma :)

Gość umyj cyce
umyj cyce

Gość raczej czyli ...
pewnosci nie masz? :D

Gość aaaaasa.
na pewno nie ma :) nie wydaje mi sie zeby w wieku 20 lat mial juz zone i dzieci :P

Gość Bert Power
idz do fryzjera i kosmetyczki zrób sie na bóstwo to postawa

Gość aaaaasa.
czy powinnam założyć skarpetki na lewą strone? to podobno przynosi szczęscie w miłosci

Gość wsiewołod gołodupcew.
oczywiscie ze przynosi szczescie

Gość Staszek ma racje
umyj sie i pomaluj i uzyj dezodorantu...ja poznalam mojego chlopaka rpzez internet. Przed pierwszym spotkaniem poszlam do fryzjera aby mi wymodelowal wlosy ( normalnie na szczotce i wyprostowal ) nie rob jakichs wymyslnych fryzur, nie rob mocnego makijazu i nie maluj sie wyzywajaco....badz soba, nie udawaj kogos kim nie jestes...

Gość rfgrtgtg
ja miała podobnie do spotkania nigdy nie doszło a planowane bylo kilka razy i zawwsze cos sie dzialo haha do tego okazał się kłamcą wyrafinowanym i dobrze wszytsko planującym NIE DAJ SIE OSZUKAC ! i sprawdz go dobrze kilka razy internet czyni cuda :)

mysle ze zaryzykuję ;) wkoncu to tylko niezobowiązujace, przyjacielskie spotkanie ;)

Gość rfgrtgtg
ja też tak myślałam wszytsko bylo okej spotkanie zaplanowane ale mnie oklamywal i wymyslal wymowki coz glupia bylam ze wierzylam ale tobie zycze powodzenia :)

No to teraa ciocia dobra rada ci napisze co masz zrobic: -po pierwsze primo jak juz ktos napisałm wyzej umyj sie niektore panny zwykly pryskac sie antyperspirantem na spoconą skóre co daje niesamowity efekt podwójnego smrodku -po drugie primo zrób makijaż , tylko nie jak 90% mlodych kobiet , twarz brązowa a szyja blada , podkład dobierz do swej karnacji .. jak intensywny makijaz oczu to nie maluj ust krwistą czerwienią bo bedziesz wyglądała jak clown -spryskaj sie perfumami w nadgarstkach za uchem , na piersiach , tylko miej umiar , pol buteleczki nie jest wskazane -ubierz sie odrobine wyzywająco ale nie wulgarnie , delikatny dekolt jest ok , gdy wypływaja tztytzki już nie.. -zadnych mini itp , mamy zime , uzna Cie za desperatke -duzo sie usmiechaj (wazne (!) pamietaj aby miec przy sobie gumy do zucia lub miętusy) -smiej sie z jego zartów , faceci to lubią -nie przerywaj mu w poł zdania -daj mu dojsc do słowa -nie wypytuj jak policjant na komisariacie -nie opowiadaj o poprzednich zwiazkach -nie pozwol sie od razu zaciagnac do lozka (zdało by sie abys w tym wytrwała przez conajmnie 3 randki :P ) -nie badz oschła , ale tez zbyt wylewna -badz tajemnicza -patrz mu prosto w oczy , nie w sufit PS.jak mi sie cos przypomni to dopisze.:classic_cool:

Malutka - ! dzieki wielkie za rady! ;) mam nadzieje ze pojdzie dobrze :D do lozka na 1 randce na pewno bym z Nim nie poszla :P

hehe słusznie powiedziane ;) nie chce zeby pomyślał ze jestem łatwa... bo nie jestem ;) jak mu bedzie zależało tylko na seksie to sie pożegnamy :D

Gość amrey
aaaaaasa gdzie go konkretnie poznalas?

Gość a co to za forum to moze
i ja kogos poznam?

Gość amrey
to tajemnica jakas?

moge powiedziec tylko tyle, ze jest to forum pewnego zespołu muzycznego ;) wiecej nie powiem, bo tam sie malo ludzi udziela i mi zaraz go zabierzecie :D hehe

Gość amrey
juz ci zabieram, czekaj... :o