Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ms.Koko

zakochałam sie a mam partnera.moja obsesja !

Polecane posty

Gość ms.Koko

od 3 lat jestem w stałym związku.Okoliczności takie a nie inne że byłam świadkiem na sprawie u kokeżanki.Gdy weszłam do sądu i go zobaczyłam-zdębiałam ! :o okazało sie potem ze to jej awokat.Po sprawie podszedł żeby omówić jej przebieg pożegnał sie i podał mi ręke a ja nogi jak z waty,motylki w brzuchu ! koleżanka sama poruszyła jego temat itd dowiedziałam sie że miedzy nami jest 12 lat różnicy że od roku ma żone itd :o żarty żartami zaproponowała spotkanie za pare dni. poszłam i po 2 h tel. ON , że powinna mu donieść papier i powiedziała żebym poszła z nia,zrobiłam to...czekałysmy w jego gabinecie przyszedł spojrzał sie zdziwiony ! ja czułam że wisi coś w powietrzu ! zerkał na mnie, albo juz mam paranoje :o bo obsesje na 100% ciagle mam go w głowie. czuje sie z tym źle.musiałam sie wygadać,bliscy za wariatke by mnie uznali

czy Ty wiesz co to akochanie? Bo chyba mylisz je z zauroczeniem...ile Ty masz lat? On ma zone, nie robi nic w tym kierunku aby sie do ciebie zblizyc a to, ze sie na Ciebie spojrzal to co? to we mnie juz wszyscy koledyz musieliby byc zkaochani bo sie jakos spojrzeli na mnie...nie rpzesadzaj i przede wszystkjim nie wyobrazaj sobie nie wiaodmo czego...

Gość ms.Koko
nie chodzi mi o zwykłe spojrzenie! czułam że wisiało coś w powietrzu on był bardzo skrempowany

Gość uytg
nie martw sie tutaj pewnie tez zostaniew uznana za wariatke

bo moze sie gapilas na niego za bardzo...facet mogl byc skrepowany z wielu powodow a ni tlyko dlatego, ze mu sie podobasz...a nawet jezlei sie krepowal bo jests ladna to co z tego? naprawde dziewczyno daj sobie spokoj...czy on dazyl do ponownego spotkania itp? NIE wiec nie wymyslaj sobie nie wiaodmo czego. Masz faceta a na sile szukasz wrazen i ppotiwerdzenia wlasnej atrakcyjnosci itp. Uwierz mi ze takie cos do niczego dobrego nie prowadzi...poza tym Ty w opisie tematu nawet nie napisalas, ze kochasz swojego chlopaka..tylo ze to Twoj partner i jestes w stalym zwiazku...czy Ty go wogole kochasz skoro ledwo zobaczylas jakiegos faceta i juz szukasz potwierdzenia, ze on chce czegos wiecej? iec jas nie potwierdzam..to Ty chcesz czegos wiecej a nie on... suzkasz niepotrzebnych wrazen.

Gość ms.Koko
odbieram cie jako taka macoche co wrzeszczy . Kocham go ale od kad go znam 5 lat widywałam spotykałam wielu chłopaków i myslalam sobie po prostu fajny nic wiecej,a tu?! to sie czuje,nie wiem czy ty doswiadczasz jakis uczuc? napisalam ze mi z tym zle,widzisz ? bo wiem ze to nie w porzadku,ale reakcje na jego osobe byly silniejsze ode mnie