Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eko-medic oszuści

Eko-medic z Poznania -oszuści

Polecane posty

Gość Eko-medic oszuści

Witam!! Na początku 2008 roku przyszedł do nas Pan Mariusz Wojciechowski z odkurzaczem powermed,pokaz jak chyba wiadomo udał się podpisałam umowe ale tylko na kredyt, [ zostawił odkurzacz do pokazu i obiecał przywiezc nowy i do tego jakąs szczotkę za parę zł.]za dwa dni dzwoni do mnie Pan M. i ogłasza że bank odmówił mi kredytu,ok. proszę aby zabrał mi ten odkurzacz,[zawsze albo było za póżno żeby przyjechac albo nie było go w okolicy]. Dzwoniłam do firmy po kilka razy dziennie ,na darmo[,szefa nie ma proszę zadzwonic póżniej], po paru dniach wysłałam prośbę o odstąpienie od umowy,otrzymałam list że firma nie przyjmie ode mnie tego odkurzacza[walka była zażarta], po kilku takich telefonach wysłałam odkurzacz do firmy Eko-medic w Poznaniu [odesłali mi go ,ale nie przyjełam go spowrotem] nastepnie dostałam fakture z natychmistową zapłatą za odkurzacz około 5000zł.Od tamtej pory nie wiem co mam zrobic,komornik zajął mi konto. Mam zapłacic za odkurzacz którego nie mam. odesłałam im go.Prosze o pomoc. Wysyłałam jeszcze link ,gdzie nie tylko ja zostałam oszuakan przez Firmę Eko-medic z Poznania. http://prawnikow.pl/forum/thread/48391?action=newpost&status=done&offset=5

Gość Czankrut
autorko nie wiem co Ci poradzić, mogę tylko współczuć, w bandyckich czasach żyjemy, smutne jest że dzisiaj tak człowiek człowiekowi ufać nie może :( Mam nadzieję, że jakiś prawnik się tu na forume znajdzie i doradzi Ci coś :(

Gość bandyci są wśród nas
I mają się dobrze , bo w polsce prawo chroni przestępców , a ofiary sa traktowane jak bydło. Albo gorzej. A słynne PiS to ma na głowie Tupoolewa , a nie durnych wyborcw. Ale sami tegop polaczki chcieli.