Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Eko-medic oszuści

Powermed

Polecane posty

Gość Eko-medic oszuści

Witam!! Na początku 2008 roku przyszedł do nas Pan Mariusz Wojciechowski z odkurzaczem powermed,pokaz jak chyba wiadomo udał się podpisałam umowe ale tylko na kredyt, [ zostawił odkurzacz do pokazu i obiecał przywiezc nowy i do tego jakąs szczotkę za parę zł.]za dwa dni dzwoni do mnie Pan M. i ogłasza że bank odmówił mi kredytu,ok. proszę aby zabrał mi ten odkurzacz,[zawsze albo było za póżno żeby przyjechac albo nie było go w okolicy]. Dzwoniłam do firmy po kilka razy dziennie ,na darmo[,szefa nie ma proszę zadzwonic póżniej], po paru dniach wysłałam prośbę o odstąpienie od umowy,otrzymałam list że firma nie przyjmie ode mnie tego odkurzacza[walka była zażarta], po kilku takich telefonach wysłałam odkurzacz do firmy Eko-medic w Poznaniu [odesłali mi go ,ale nie przyjełam go spowrotem] nastepnie dostałam fakture z natychmistową zapłatą za odkurzacz około 5000zł.Od tamtej pory nie wiem co mam zrobic,komornik zajął mi konto. Mam zapłacic za odkurzacz którego nie mam. odesłałam im go.Prosze o pomoc. Wysyłałam jeszcze link ,gdzie nie tylko ja zostałam oszuakan przez Firmę Eko-medic z Poznania. http://prawnikow.pl/forum/thread/48391?action=newpost&status=done&offset=5

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować