Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama rozrabiary

Co jest? Moja córka po zaśnięciu, w nocy i rano ma...

Polecane posty

Gość Mama rozrabiary

Czerwone policzki, ale tak na maxa. Wygląda jakby dostała mega gorączki. Takie czerwone plamy na całych polikach. Są one dość ciepłe, no tak jakby gorączka, ale czoło i poza tymi czerwonymi miejscami chłodne i gorączki nie ma po zmierzeniu. Wygląda to nieciekawie :( Córa ma skończone 2lata

Gość aaaaaałłłłłłłlaaaaaaaaaaaaa
też mi się wydaje że jest jej za ciepło.

Gość Ja jestem Patrycja :)
A mnie się wydaje że to jakaś alergia :)

Gość to czasem tak jest
Mojej corce wlasnie chyba taka alergia wychodzi. Niestety nadal nie wiem na co ale chyba jakas pokarmowa.

Gość Mama rozrabiary
No, ale po zaśnięciu i rano jak wstanie? W ciągu dnia tego nie ma... Ehhh, martwi mnie to, najdziwniejsze, że te czerwone miejsca są dość ciepłe, ale nie ma nawet podwyższonej temp. Odkryje ją i zobaczę czy to zejdzie... ma tak od 2dni

Przykrywaj ja czyms cienszym albo zmniejsz temperature w pokoju . Moja córcia tez czasami tak ma wielkie rumience bardzo cieple mozna powiedziec gorace ale wiem ze wtedy jej goraco

Gość Mama rozrabiary
Kurde, a może faktycznie jej za ciepło :o ostatnio mi chorowała (miesiąc temu) i ubieram jej teraz do spania body na długi rękaw i rajtopy, przykrywam kołderką, a mam ciepło w domu

Mój synek tak miał po drzemce w ciągu dnia, wygladał okropnie po przebudzeniu purpurowe policzki. Myśle ze to jakaś alergia pokarmowa bo w sumie z wiekiem przeszło. Miał tak w wieku 2 lat.

Gość hmmmmmmmm mmmm
Dziewczyny! a dziecko któremu za ciepło może mieć podwyższoną temp? Mój mały tez dzis taki rozpalony wstał i jak zmierzyłam temp to 37,2, po dłuższej chwili 36,7

Gość dziewczynka szatynka
Moj synek tez tak ma i tez mnie to niepokoilo i wiecie co sie okazalo,ze to od zeba rosnie mu 5 i stad ten czerwony policzek

z tym zebem cos musi byc na rzeczy bo moj mały tez ma czerw jeden policzek i tez mu własnie 5 wychodzi.Z ciekawosci zapytam jutro pediatre bo własnie ide.Jak bede wiedziała to napisze

Gość Mama rozrabiary
Sprawdziłam to DOKŁADNIE :D Jest tak: jak ją przykryje kołderką to po dłuższej chwili jest gorąca, a jak nie przykrywam wcale lub tylko cienkim kocykiem to jest normalnie. Wielokrotnie sprawdzone o każdej porze w nocy :) Wiec chyba jednak było jej za gorąco. Aczkolwiek dziwne to, że dziecko po przykryciu kołdrą (wcale nie grubą - normalną) jest takie rozpalone. Eh

Gość frygaf!
Tak bywa :P