Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weaaaa

jak nauczyłyście się całować

Polecane posty

nie miałam nigdy chłopaka i nie robiłam nigdy z chłopakiem tego.jak to się robi??

Gość Jelcz342
Jak będziesz zakochana w chłopaku i zbliżysz się do jego ust bedziesz od razu wiedziała co robić.

Gość dziewczyna to ja
pewnie :) wyluzuj :classic_cool:

Gość oooooo mej got
ja tez sie balam pocalunku pierwszego :P ale chlopak po prostu sie zblizyl,spojrzal mi w oczy i zaczal calowac i jakos poszlo,naprawde bedziesz wiedziec co robic :P

Gość Serafina_90
Ja też się bardzo bałam pierwszego pocałunku, ale naprawdę nie ma co się stresować. Całowanie jest naturalną rzeczą, każdy z nas to potrafi. :) Ile masz lat?

Gość ostatnia szansaaaaa
Ja też nigdy się nie całowałem. Jestem facetem a mam już prawie 30 lat. Wiem, że już nie nauczę się całować bo w tym wieku to niby z kim. Jestem pośmiewiskiem.

Gość Quodvultdeus
- E-e, nie. - Dlaczego nie? - Bo nie. - Za wcześnie? Za późno? - Bo ja nie umiem! - Jak można nie umieć?! :D No i jakoś poszło :)

Gość gjnty
:) nic nie skzodzi, jak Kochasz chłopa, to bardzo łatwo to samo przychodzi, chlopak wie co robic, Ty sie tylko odwazejmniasz tak samo:) mam 18 lat, gdy I raz..:)

Gość lolololololololola
Najlepiej do niczego się nie przyznawać. Po prostu będziesz wiedziała co robić. I niczym się na hamuj. Ja pamiętam, że na drugi dzień usta mnie bolały i mięśnie wokół ust, tak namiętnie i intensywnie się całowałam. Potem facet się mnie pytał gdzie się tak nauczyłam. Gdyby wiedział prawdę....

Gość gjnty
a tak jeszcze ja dodam, moj akurat wiedzial ze nigdy tego nie robilam, uspokajal, wspieral, mowil ze dam rade bo to naprawde smo przychodzi gdy juz sie zaczyna..:) A potem mi mowil ze wspaniale calowalam i ze chce jeszcze! :P

Gość gjnty
autorka chyba całować poszla:P hej, wróć do nas! :D

Gość oooooo mej got
autorko nie martw sie ja tez 20 lat mialam a moze nawet 21 jak sie calowalam pierwszy raz :P zaden wstyd :D