Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 24

Młodość nam ucieka !!!

Polecane posty

Gość taka jedna 24

przed komputerem, telewizorem, w domu :O na kafe jest tyle młodych zamiast się bawić, zwiedzać i korzystać z życia sama ostatnio jestem nie lepsza :O

Gość taka jedna 24
zazdroszczę starszym pokoleniom gdzie była miłość, przyjaźń, zabawa i poświęcenie dla idei...

Gość jak chooooj
a co mielibysmy innego robić?

to co mamy robić ja nie mam gdzie wyjść nie mam pracy mieszkam na wsi i tylko nudy i nudy

Gość Wicuś Trzepałkiewicz
ale o co chodzi, czy na wsiach już zlikwidowali dyskotrzaski ?

Gość taka jedna 24
no ja ma tak samo ale tak nie chcę 😭 chcę wiedzieć ze żyję, a tu zaraz będzie 25 lat i dalej dupa, :O

Gość dziewczyna to ja
u mnie zaraz 24 :o taka jedna 24 ruszaj tyłek, pójdziemy na dzikie chłopy :classic_cool: :D

Gość ja prawie 24...
też mieszkam na wsi, nie ma tu pracy:/ skręca mnie z nudó chcę iść do miasta ale mąż nie chce( jestem mężatką). Itak sobie czasem myśle po co mi było ślub brać:/ teraz ciągle muszę się dostosowywać :/

chyba że pod sklep wiejski :) teraz to centrum rozrywki na wsi

kiedyś mieli lepiej demonstracje na ulicach. Teraz nuda nikt się nie buntuje przeciw rządowi ... lipa..

teraz to wszelkie bunty nasza władza może podciągnąć pod terroryzm

Gość taka jedna 24
właśnie możemy iść :classic_cool: moje koleżanki siedzą wiecznie w domach, nie tylko te w związkach ale i te sama i nawet same mieszkają i ich nie rusza siedzenie w domu chciałam sie z jedna umówić na jutro w jakiejś kawiarni zebyśmy notatki przejrzały do egzaminu i to nie chciała, jak już to w domu :O

ale posłuchajcie dziewczyny ze wsi, mam pytanie czy u Was nie ma żadnego starego magazynu na zboże albo stary młyn, który można przebudować jako PUB albo małą knajpę , czyli sposób na znalezienie pracy i sposób na nudę :)

Gość taka jedna 24
ja w miescie mieszkam, nie dużym ale zawsze... i kończe prace o 17, zanim wyjde to 17.15 a o 18 nawet slepy zamykają i nie ma gdzie się przejść Wracam więc do domu, a następnego dnia znów do pracy. Co to za życie jak żadnej radości z niego nie ma?

Gość kurq masz racje
zajebiste jesteście! to z których wiosek jesteście moje piękne?

Gość ja prawie 24...
no powiem ci że moja wieś to 40 domów:/ mamy tuż obok miasto powiatowe ale tiu o pracy pomarzyc mozna... układy ....

Gość fajny topic mieszczuchy
hehe niezłe, aż szkoda myśleć, ale stary młyn to dobry pomysł. można zrobić rozrzeżuchęęę:P

Gość volga_jasnowidzaaa
ja po pracy byłam na prawku:O jak wyszłam o 7 tak wróciłam o 19 jedyne na co mam teraz siłe to na posiedzenie przed kompem:P a faceta szukam na symaptii

Gość stepfathers susane
ty, 40 domów to duża wiocha , u mnie ze 20 będzie plus blokowiska nawet , to u nas nowość. nuda tu jak w kagańcu, ale z 2strony fajnie gdzie piarniesz tam śmierdzi w całej wsi:)

Gość taka jedna 24
to jakw tej piosence Ech mała, nie szalej Bo masz 16 lat Za wcześnie na bale Na kluby przyjdzie czas Ty się nie baw zapałkami Bo cię sparzy żar Siedź w chałupie wieczorami Kiedy kusi bal Ech mała, nie szalej Za testem goni test Takie życie mała Takie jest Gdy mężatką jesteś lat dwadzieścia parę A twój mąż pocztówki zbiera albo znaczki Czasem przyśni ci się knajpa czy kabaret Z jakimś tangiem argentyńskim po kolacji Gdy na mały koniak z kawą chcesz się wyrwać vis a vis Mąż, którego łamie w stawach Znad gazety powie ci Ech mała, nie szalej Bo masz 50 lat Już bliżej niż dalej Co miał to dał ci świat Ty się nie baw zapałkami Bo cię sparzy żar Siedź w chałupie wieczorami Kiedy kusi bal Ech mała, nie szalej Sprzątaj, gotuj, pierz Takie życie mała Takie jest Dziś w kąciku swoim siedzisz po cichutku I uśmieszek dobrotliwy masz na twarzy Nad sernikiem, konfiturą, nad robótką Kiedy ci się już kompletnie nic nie marzy Tylko gdy zapachnie różą Nagle ci się wyda, że pan Bozia tam na górze Cicho szepnął ci ole Ech mała, poszalej Masz 80 lat Coś zapal i nalej Tak mało dał ci świat Baw się wreszcie zapałkami Niech cię sparzy żar Nie siedź w domu wieczorami kiedy kusi bal Ech mała, poszalej Garściami bierz co chcesz Takie życie mała Takie jest Ech mała, poszalej Masz 80 lat Coś zapal i nalej Tak mało dał ci świat Baw się wreszcie zapałkami Niech cię sparzy żar Nie siedź w domu wieczorami kiedy kusi bal

Gość dziewczyna to ja
je mieszkam w mieście większym "wyemigrowałam" tu za pracą, a znajomi zostali gdzieś daleko, wiec choć teoretycznie mam gdzie wyjść, to nie mam z kim :o

Gość taka jedna 24
volga_jasnowidzaaa - i jak idzie to szukanie na sympatii? fotkę wstawiłaś?

Gość taka jedna 24
dziewczyna to ja - moje miasto to ok 70 tys ludzi i też nie mam z kim wyjść, reszta sie dzi na tyłku w domach. A szkoda mi bo aż sie wyrywam na miasto :D

jak wiadomo, wieś jest piękna ale tylko latem , a to , że co druga panna chce się urwać z łańcucha i nawet dworzec PKP Włoszczowa-Północna to prawie jak Ameryka to każdy facet o tym wie :)

Gość dziewczyna to ja
taka jedna, a skąd jesteś? moze sie umówimy w mieście w pół drogi :classic_cool:

Gość dziewczyna to ja
a potem ruszymy na spotkanie przygody :D na początek moze być stopem :D

Gość stepfathers susane
ty , nie każdy jest taki kumaty, że widzi coś poza swoją wiochą są tak wierni że poza 10km poza wioskę nie wyjadą,bo zbyt daleko.

Gość taka jedna 24
z lubelskiego a Ty?

myślę, że możecie spokojnie pozazdrościć kobietom mieszkającym na wsiach 100 lat temu, nie było żadnych dyskotrzasków a kobiety potrafiły się dobrze bawić, każdego zimowego wieczoru spotykały się w stodole i przy lampach naftowych śpiewając sprośne pieśni darły pierze :)

Gość dziewczyna to ja
serio? ja Lublin :D