Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SOS MALY PTASZEK

POZNALAM FACETA BYL STOSUNEK I..

Polecane posty

Gość SOS MALY PTASZEK

miesiac temu poznalam faceta calkiem sympatyczny spotykamy sie prawie codzien dzis mnie odwiedzil w domu w polodunie akurat bralam prysznic wyszlam do niego mokra w reczniku z wlosow ciekla mi woda jeszcze...jak to zobaczyl zrobil sie dziki, wzial mnie na rece zrzucil wszystko z szafki z przed pokoju wydarl mi recznik i kochalismy sie niestety stracilam checi gdy go tylko wyjal...jak mnie posuwal ruch po ruchu nic prawie nie czulam tragedia! facet ma okolo 16 cm w wzwodzie i na dodatek cienkiego jak oloweczek przemeczylam sie jakos a on wydawal sie niebowziety jakby nie bylo problemu...po wszystkim powiedzialam ze spiesze sie do kolezanki bo jedziemy na zakupy i poszedl potem dzwonil i pytal czy cos jest nie tak a ja na to ze nie nie...stracilam checi na wszystko nie oszukujmy sie rozmiar ma wielkie znaczenie kocham seks a udany seks jest tez podstawa udanego zwiazku i co tu robic poradzcie mi cos chyba go splawie na sama mysl o jego oloweczku robi mi sie zle czulam sie jakbym sobie sama palcowke robila...co jest z polskimi facetami czy kazdy nie przerasta 18 cm?kolezanki tez narzekaja ale lipa..

Gość SOS MALY PTASZEK
tyle lat pracy w PGR i takie rozczarowanie

Gość ismenka lo
ty debilko

jezu......... mój ma może z 14-15 i mnie niekiedy boli od tyłu.... a mój ex miał 16 to na jeźdźca nie bardzo mogłam bo za bardzo bolało.. masz takie wiadro?? uważam że 16 cm to idealny rozmiar...

Gość fejsbooch
Ja Cie rozumiem, bo też uwazam, ze rozmiar ma znaczenie. Szkoda, bo to niezależne od faceta.

Gość SOS MALY PTASZEK
no co ja ci poradze 5 minut meczarni bylo a facet fajny ale tak ma byc juz zawsze jak z nim zostane?juz nigdy nie odczuje przyjemnosci?z takim kutasem to do dupy i to doslownie

Gość ismenka lo
żal mi takich beznadziejnych kobiet jak ty wstyd mi że kobiety piszą takie rzeczy jak ci za malo to spróbuj z koniem

Gość SOS MALY PTASZEK
nie mam wiadra hahaha bardziej chodzi mi o grubosc a jest cieki jak oloweczek wlasciwie grubosc jest wazniejsza niz dlugosc no ale dajcie spokoj...ja lubie grube penisy takie ze czuje ze mnie rozpycha od srodka czuje tarcie a nie takie kredeczki z czym do ludzi

Gość Serafina_90
Ja też uważam, że 16 cm to nie jest mało, to chyba nawet trochę powyżej średniej, ale skoro mówisz, że taki cienki jak ołóweczek to faktycznie nie za ciekawie, ale daj mu jeszcze szansę. Może następnym razem będzie lepiej? Może po prostu nie ta pozycja albo za mało podniecenia? Zrezygnujesz z niego tylko z powodu cienkiego penisa? Zgadzam się, że seks js ważny, ale często pierwszy raz z nowym partnerem jest nieudany.

Gość n9 n9 no no
ha ? idzie wiosna !? przyda sie ogrodnikowi ,.. bedzie sluzyc za doniczkarke i jaka wydajnosc!?

Gość ismenka lo
palec daje przyjemnośc a jest krótki i cienki

Gość sadasdasdasdasdasdsdfgrtjhuyjy
Jesli to jest prowo to marne a jesli prawda to znaczy ze poprostu jestes pusta lalą i nie zaslugujesz na nic. Powinnas umrzec. Jestes nikim, śmieciem i bezmozgiem. Pusta lala do wydymania i tyle. Zal takich ludzi. Dobrze ze na swiecie sa jeszcze wartosciowe dziewczyny. Ty nie nalezysz do takich. Idz i daj sie wyruchac murzynom glupia cipo.

Gość SOS MALY PTASZEK
nie no wiem ze to nie jest takie proste odrzucic kogos na tej podstawie ale ja kocham seks moj poprzedni partner mial 23 cm i baaaaardzo grubego kochalismy si ecodzien a nawet po 2 czy 3 razy dziennie jak sie rozstalismy to musialam przez jakis czas robic sobie dobrze po 5 razy dziennie bo bylam uzalezniona jak teraz mam przestac sie cieszyc seksem?jest na swiecie tyle facetow ze nie musze byc z oloweczkiem kreci mnie dobry seks, kreca mnie ostre stroje, gorsety lubie robic loda swojemu facetowi i co od teraz jak bede sie do tego zabierac wezme go do reki to mi sie bedzie zginac lub marszczyc w rece? jak sie kochalismy wiem ze byl w swoim szczycie gosc, stal mu tak bardzo ze czulam jakby jakas igla mnie w pipce kula co sekunde łeeee jak facet ma duzego penisa to blizej mu do prawdziwego mezczyzny wizualnie oczywiscie

Gość sadasdasdasdasdasdsdfgrtjhuyjy
Oj glupia jestes i to bardzo. Nic nie warta szmata

Gość SOS MALY PTASZEK
sam masz 10 cm w szczycie lub male cycki i dlatego mnie nie rozumiesz a dlatego wymagasz zrozumienia od innych

Gość edfrgthyujio
masz wiadro w chuj mój facet ma 16 i jest git

Gość Ja mam 19 cm długości
mierząc od dołu od kości łonowej,16 mierząc od górnej nasady,oraz grubość 14,czy tym bym cię zaspokoił.

zaraz yebne:D tu na kafe to każdy ma 20+cm, każdej laski z kafe facet jest dumnym posiadaczem maczuki minimum 22 cm i poniżej 20cm to nawet nie spojrzy buahahhaha w usa , czyli mieszance wszystkich ras i narodów, średnia w cm długośc to ok 14.5cm! ja mam 18cm (niestety niezbyt gruby, wolalbym obwód mieć ok 16 ale w obwodzie więcej) i każda kobieta z jaką spałem mówiła że nigdy takiego dużego na żywo nie widziała, a to były dość doświadczone seksualnie kobitki.

Gość SOS MALY PTASZEK
nie osadzajcie mnie, pisze na dany temat nie na inny reszte zycia zostawiam obok bo w tej sprawie mam problem wiec ja szeroko opisuje...gratuluje kobietom ktorych mezczyzni maja grube duze czlonki naprawde jest fajowo napewno lepiej jest pocalowac takiego monstruma niz ssac chudeko jak olowka kutaska dajcie spokoj duzy penis jest strasznie podniecajacy az mi sie mokro robi na sama mysl..ale nie czarnucha tak jak ktos pisal...nie jestem rasistka ale nie moglabym z czarnym ani chinczykiem co wiele z was ciche kurewki pewnie ma na sumieniu ja przynajmniej wale prosto i nie udaje jak wy ze rozmiar nie ma znaczenia...

Gość Serafina_90
Ja staram się Cię zrozumieć, ale czy aby trochę nie przesadzasz z tym ołóweczkiem?

z tymi rozmiarami to przesadziłąś mocno, i z tym że rozmiar ma znaczenie (poza skrajnymi wielkościami) w trakcie stosunku pod względem fizycznym ale to że duży penis i silna erekcja podnieca kobiety to prawda. a jak nasila podniecenie to i seks jest wtedy lepszy...i stąd kobiety myślą że jak był mały penis to dlatego seks słaby. seks był przegrany w momencie jak zobaczyłąś tego cienkiego penisa. choćby nim cuda sprawiał i tak byś nie byłą zadowolona bo psychicznie się zniechęciłaś/

Gość troszkę przeczytałam i........
z taką paróweczką skończyłam, bo się nie da i koniec. Rozumiem Cię doskonale

i jestem pewien że jakby się rozebrał po ciemku i szybko zaczął seks (szybki numerek bez gry wstępnej) to byłabyś bardziej zadowolona. ale jak zobaczyłaś i pomyślałaś "jaki cienki/mały/brzydki" itd to nic dziwnego że seks był beznadziejny.

Gość SOS MALY PTASZEK
nie nic z tego chyba nie bedzie nie moge spojrzec mu w twarz juz bo widze przed oczami tego kutasa dla lalek to koniec wracam do bylego

Gość SOS MALY PTASZEK
mowie mniej wiecej moze mial krotszego ale wiem ze mial 2 cm w obwodzie chuj chyba