Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytammmmmmmmmm

Dlaczego piękne kobiety mają tak wysokie wymagania ?

Polecane posty

Gość tak tylko pytammmmmmmmmm

Tylko niewielka grupa facetów jest w stanie spełnić te wszystkie wymagania. Czy to ewolucja tak spowodowała ? Przeciętny facet to może sobie tylko popatrzeć. Więc pytam, dlaczego piękne kobiety mają tak wysokie wymagania ?

Gość wyswlij odpowiedz
wysokie to znaczy jakie>?

Gość ewella2
znowu... Wcale to nie są aż tak duże wymagania jak się niektórym wydaje.

Gość a dlaczego faceci lubią tylko
piękne kobiety, a tych przeciętnych juz nie

Gość kafeee lataeeee
ewella wypowiadaj się tylko za siebie co :)

Gość SOS MALY PTASZEK
dlatego ze mamy prawo wymagac wiecej oczywiscie jesli w parze chodzi o inteligencje rowniez....kwitujac mam prawo wymagac czego chce od zycia

Gość anka jagódka czarna
ta, piczkaa bo ty pewnie na księżniczkę chowana byłaś. posrało ci łeb i myślisz,że piękna jesteś. popatrz;...

zasada jest prosta - jest popyt a mała podaż stąd mogą mieć wymagania po prostu towar którego brakuje na rynku gdyby wszystkie byly piekne nie byłoby tematu

Gość ewella2
ja nie wypowiadam się za innych ale uogólniając punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dla jednego dużym wymaganiem będą pieniądze, wygląd, inteligencja itp a dla drugiego sprzątanie po sobie może go przerastać ;)

Czem przeciętny facet uderza w zaloty do pięknej kobiety, a może by uderzył do brzydkiej? Czemu w drugą stronę nie próbujecie. Sami nie chcecie brzydszej, ale piękną to i owszem.

na księżniczke niegdy nie byłam chowana :D po prostu to mi przyszło z wiekiem ha ha , wiem ze na wiele zasługuje bo wiele moge dac :classic_cool: a piękna byłam jak byłam mała z resztą na kafe już kiedys wylądował mój kinol :D:D

bo piękne dziewczyny przyciągają facetów jak magnes. Takie dziewczyny podniecają facetów a dwa działa podświadome myślenie żę ładna dziewczyna to dobre geny...

generalnie piękni ludzie przyciągają innych pieknych, a w efekcie będą piękne dzieci i kiedyś może wszyscy będą piekni

"generalnie piękni ludzie przyciągają innych pieknych, a w efekcie będą piękne dzieci i kiedyś może wszyscy będą piekni" o tak a ci brzydcy nie powinni miec ich wcale , dlatego ja nie chce miec :classic_cool:

Gość ja pierwsza ty ostatnia
ewellla ty jesteś służebnicą swego pana. ale masz nasrane w tym brzydkim łubie że uważasz się za "coś" do sprzątania to mam sprzątaczkę a nie żonę:P

Gość ewella2
Od zawsze przy wyborze partnera sugerowałam się w dużej mierze wyglądem i nigdy mi nie przyszło do głowy jak mogą wyglądać nasze dzieci ;). Bardziej sugerowałam się przyjemnością związaną z walorami estetycznymi drugiej osoby a nie nad tym o jakim wyglądzie dziecko spłodzimy.

Gość ewella2
Tak, oczywiście , głupim się tylko przytakuje więc pisz co chcesz ;)

Gość dziunia z garbulcem
piczkaxxx nie chwal się pizdo czyimś pięknem którego nigdy nie dościgniesz - piękno to nie zawody sportowe. tutaj gęba się liczy nie wyniki kapucynko :):P

Gość ludy ale piękno to pojęcie
serio tak tu sobie sami wartościujecie piękno, a piękno ma jednak wiele twarzy i figur. jak można to inaczej tłumaczyć jak popatrzycie w odbicia w lustrze. wmówcie sobie, żeście takie piękne i mądre a będziecie -tiaaaa :P

Gość aneta ta piękna aż tak że chce
nie dokończę,bo ...ale obciach anetka że takie byle cooo ozięble pozdrawiam serdecznym palcem :)

"ewella2 Od zawsze przy wyborze partnera sugerowałam się w dużej mierze wyglądem i nigdy mi nie przyszło do głowy jak mogą wyglądać nasze dzieci . Bardziej sugerowałam się przyjemnością związaną z walorami estetycznymi drugiej osoby a nie nad tym o jakim wyglądzie dziecko spłodzimy." świadomie nie

Gość Ja mam 19 cm długości
Lepsze pytanie byłoby czemu ten przeciętny nie zainteresuje się przeciętną,tylko marzy o pięknej jeżeli nie spełnia jej wymagań,i czemu ta przeciętna też często gardzi tym przeciętnym.

"piczkaxxx nie chwal się pi**o czyimś pięknem którego nigdy nie dościgniesz - piękno to nie zawody sportowe. tutaj gęba się liczy nie wyniki kapucynko " a czyim pięknem się chwale ?:D masz racje nie doścignę , chyba ze plastik surdżery mi fundniesz na kinola :classic_cool:

Gość niech ci mamunia zafunduje
paszczurze, sama nose job to u ciebie niestety nie wchodzi w grę, trzeba by oczy wymienić, włosy wreszcie mieć na głowie nie gdzie indziej, piersi a nie kamyczki, wszystko do roboty: P zbieraj do skarbonki , bo może chociaż na jedną się załapiesz piczkoxxx:P

Gość protonneutron
piczkaxx ale ty jesteś zakompleksiona wsiora :P bujaj się na krzaka buraku!!! :)