Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytammmmmmmmmm

Dlaczego piękne kobiety mają tak wysokie wymagania ?

Polecane posty

A i jeszcze coś :P Faceci są skomplikowani i to bardzo :P Czyżby znowu ironia ?:P

No i wszystko jasne :) Ja chyba jestem taka właśnie stanowcza i zdecydowana, faceci niezdecydowani mnie wkurzają. Pablo a Ty tez taki strachliwy jestes? W twoim wieku? -bo po nicku wnoszę, że masz albo 32 albo 79 lat :)

Tak ja strachilwy jestem i to bardzo :P Bez zielonego światła nie ruszam z miejsca :P Aha i tak racja mam 79 lat :P I przeżywam swoją 14tą młodośc :P

w każdym razie ja uważam ,że i ładna i piękna tym bardziej zawsze mają powodzenie i kandydatów na faceta. i tyle koniec kropka

a skąd mnie to wiedzieć? :D stereotyp głosi, że lepiej być pięknym i bogatym ;) ale chyba nie zawsze i nie każdemu :)

nie każda piękna kobieta ma wysokie wymagania... znam z życia przypadki gdzie kobieta patrzyła na dobre serce i uczucia... nie na portfel :) Niektóre z tych piękności mają zbyt wysokie mniemanie o sobie ...zdarzają się takie przypadki

A czy nie macie wrażenia,że w momencie gdy kobieta zda sobie sprawę z tego, iż jest atrakcyjna to sie diametralnie zmienia? Obrasta w piórka? Najlepiej gdy jest piękna , ale o tym nie wie :P

noo tak niektóre kobiety tak mają .... poza tym czym jest piękno?? każdy inaczej spostrzega piękno w innej osobie

Gość nikodeaaa
faceci wymagaja to czemu kobiety nie moga?! to jest smieszne tyle sie mozna naczytac jakichs durnych watkow ze faceci chca zadbanej kobiety, szczuplej, ladnie ubranej, zeby umiala gotowac, i jeszcze to ,to i tamto to czemu kobiety nie moga tak samo?!

pójdźmy dalej :D ja zaobserwowałam, że niektóe kobiety są brzydkie a noszą się jak królewny :classic_cool:

"tyle sie mozna naczytac jakichs durnych watkow ze faceci chca zadbanej kobiety, szczuplej, ladnie ubranej, zeby umiala gotowac, i jeszcze to ,to i tamto to czemu kobiety nie moga tak samo?!" mogą tak samo - zadbanego, szczupłego faceta co jest ładnie ubrany i umie gotować :) :D

Gość nikodeaaa
i jeszcze bogaty! moze nie byc za to szczuply.

Gość 1234567898765432
I żadnego ruchacza - jak ma wiecej niz dwie partnerki seksualne to odpada.

Jeśli kobieta ma wymagania, to już nawet nie mam po co pytać jakie. I tak wiem, że ich nie spełnię. Może jestem nieobiektywny, ale każdy dowolny wymóg jest dla mnie zbyt wysoki.

o, jeszcze korjonos się pojawił :) jak tam leci? deprechy ciąg dalszy? :(

Zaraz zaraz to jak facet mial wiecej niz dwie partnerki sexualne to juz ruchacz??? Wow!!!!!!!!!!

"nikodeaaa i jeszcze bogaty! moze nie byc za to szczuply." nam wystarczy we ww. zestawieniu, że umiecie gotować to skąd nagle ten wymóg, że bogaty? my nie chcieć bogatej to wy nie chcieć bogatego - tak powinno być

Umiem gotować, ale tylko wybrane potrawy. Konkretnie te, które lubię i są względnie tanie.

no to też kiepsko :o w takim razie wypiję za Twoje zdrowie :p czy tylko mi stopka łączy się z postem? wrrrr :D

A tak odnośnie gotowania : czy spagetti bez makaronu nitkowego, tylko z kluskami muszelkami to wciąż spagetti?

Przecież już masz faceta, po co ci ten gotujący? Nie chcąc się tu żalić napisze tylko: echhhhhhh..... :( A pomijając te kwestię to myślę, że fajnie jest mieć jakieś zbieżne zainteresowania i robić coś razem, dlatego mi gotujący by pasował. Ale wtedy to już bym chyba 100 kg ważyła :)