Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytammmmmmmmmm

Dlaczego piękne kobiety mają tak wysokie wymagania ?

Polecane posty

taki makaron nazywa się conchiglie i pod spaghetti nie podchodzi :) dobranoc

Szkoda, bo chciałem zjeść jutro spagetti. No cóż, będę musiał zjeść zwykłe kluski w sosie pomidorowym :(

no ale czemu? to już nie możesz sobie zaserwować jakichś conchiglie napoli? :D free your mind :p naprawdę już idę a jakbym jeszcze coś napisała to mnie opieprzcie albo ignorujcie :D pa

A tak odnośnie gotowania : czy spagetti bez makaronu nitkowego, tylko z kluskami muszelkami to wciąż spagetti? jesli z muszelkami to wtedy nie spagetti tylko conchiglie :) a jesli z rurkami to penne lub penne rigate a jesli ze wstażkami to tagiatalle itd :)

tak lekko odbiegcie od tematu. :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P To co pogadamy o spagetti ?:P

spagetti jest z makaronem nitkowym :) ale kazdy moze uzywac bylejaki makaron :) a co do wymagań kobiet to jest w tym prawda a najgorsze są przeciętniary które myslą ze są zajebista :O

Bogaci mogą sobie jeść spagetti conchiglienapoli albo peene rigate, my, biedni musimy sie zadowolić zwykłymi kluskami w kształcie muszelek czy rurek w sosie pomidorowym :(

Pablo jesteś wielbicielem ciałka? Na razie ze 100 kg można by było dwie mnie zrobić. Całe szczęście, że żaden kucharz się nie nawinął jednak :)

Jest tak jak napisałaś :P jeżeli 100kg to tylko dwie :P jedna osóbka w tym ciele to jak dla mnie ciut za wiele :)

100kg to już spaślak; takie jednostki w zastraszającym tempie pożerają zasoby Matki Ziemi, przez co mogą doprowadzić do katastrofy ekologicznej.

Makaron w sosie pomidorowym to makaron i już, nieważne jak sie go nazwie :) Pablo, ja nie twierdze, że jestam jedna w tym ciele, bo pewnie jest nas kilka (jak w kazdej kobiecie) :) Na szczęście mieścimy się wszystkie w tych 5 dyszkach i 170 cm :)