Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryjetta.

Znacie jakies triki dzieki ktorym moj chlopak oszaleje jeszcze bardziej na moim

Polecane posty

Gość Maryjetta.

Witam. Mam problem,dla was pewnie wyda sie niemozliwe co napisze,albo ze to prowo ale tak nie jest. Otoz dawno nie widzialam sie z moim chlopakiem. To luzny zwiazek. Ja nie mam nic przeciw jego wypadom do agencji towarzyskiej,on nie ma nic przeciwko moim romansom. Problem w tym ze ostatnio bzykal jakas dz.iwke i juz ktorys tam raz ja zachwalal..ze tak fajnie mu loda robila i wgl. Wkurzylam sie troche bo do tej pory to ja bylam mistrzynia lodow..potwierdzone przez niejednego faceta. Z sexem troche gorzej u mnie,wstydze sie odwazniejszych pozycji itp ale mam za to ciasna. Za niedlugo mamy sie spotkac. No i jest problem. Chcialabym mu dac taka lekcje sexu zeby calkowicie nim zawladnac,zeby padl do moich stop i mowil ze jeszcze z nikim takiego sexu nie mial i wgl. Nie wiem tylko jak zaczac. Nie wiem tez czy tak idealnie robie loda,po jego slowach zwatpilam mimo ze do tej pory wychwalano mnie w niebiosa. Chcialabym go czyms zaskoczyc a nie tylko klasyk i na pieska. Na jezdzca nie lubie bo mam wielkie piersi i kregoslup cholernie boli

Gość Maryjetta.
Nikt nie pomoze?

Gość nina sayers
ale czemu chcesz żeby oszalał nie lepiej mieć zrównoważonego chłopaka ? z takim mniej kłopotów :)

Gość takajedna89
Zacznij od badania na HIV.

Gość 27lat
ugryz go w palke tak jeszcze niemial napewno oszaleje

Gość jołjołjoł
:D

Gość Maryjetta.
hehe,gryzc go nie mam zamiaru. Chodzi o to ze ja bylam jego pierwsza,wolalam zeby sie wyszalal teraz niz mialby sie potem z tym czaic przede mna. Ja w sumie z facetami nie sypiam,glownie lodziki ktore uwielbiam,ale ostatnio wogole sie nie spotykam z nikim. Wole kobiety,taka prawda,faceci to tylko dodatek. Ale moj chlopak to wyjatkowy czlowiek i nigdy mnie tak do nikogo nie ciaglo. Chcialabym go rozpalic ale nie wiem jak. Myslalam o sexie w miejscu publicznym,np na cmentarzu o zmroku (mowie calkiem powaznie). Co was faceci by podniecilo do tego stopnia ze stracilibyscie zmysly?

Gość you open the door nl
postaw mu klottza na klate, na pewno oszaleje z rozkoszy :classic_cool:

Gość Maryjetta.
Bez przesady ;/ tak sie sklada ze go szanuje wiec odpada

nie ma wiekszego wyrazu szacunku niz nasranie ukochanemu na klate, a potem wspolna konsumpcja klottza :classic_cool:

Gość Maryjetta.
Zawsze chcialam mu niespodziewanie loda zrobic,albo jak siedzi i oglada cos na kompie,zsunac mu gatki i usiasc na nim. A jak powie 'zejdz,nie teraz bo np. gram'? Nie chce sie rozczarowac,nie wiem jak zareagowaliby faceci dlatego tu pytam. Chcialabym przecwiczyc jakas nowa pozycje ale nie wiem jaka zwalilaby go z nog. Pomozcie.

Gość Maryjetta.
open the door - sory,ale to go na pewno nie rajcuje. Moze powiedz co ciebie by podniecilo oprocz klocka i moczu?

najbardziej podniecilaby mnie dziewczyna przebrana za ZOMOwca, ktora niespodziewanie weszlaby do mojego pokoju krzyczac "gleba,gleba, kurrwa,gleba" i wsadzila pałkę prosto w doope :classic_cool:

Gość Maryjetta.
open the door mam dziwne wrazenie ze jestes prawikiem ;D moze lepiej odrob lekcje dziecko?

mam ferie, wiec wykurrwiaj lodziaro :D🖐️

Gość Maryjetta.
mam wieksza wydajnosc niz fabryka lodow algida :classic_cool:

Gość Maryjetta.
Hehe,co za oburzenie. Uderz w stol a nozyce sie odezwa. Chcialabym cie spotkac w realu,ciekawe czy taki wyszczekany i perwersyjny jak tu ;D

Gość Maryjetta.
W dodatku z zemsty podszywasz sie pode mnie. Z ta algida nie ja pisalam

spoko loko. W realu jestem jeszcze bardziej wyszczekany i perwersyjny niz tutaj :D🖐️

Gość Maryjetta.
No co ty nie powiesz prawiku haha. Pewnie z samego patrzenia na mnie spuscilbys sie w 5 sekund ;D Ile masz lat?

Gość Maryjetta.
Cisza przed burza ;D Juz sie nie doczekam jak spotkam sie z moim chlopaczkiem. Wyrucha mnie za wszystkie czasy

mam 19 lat i nie jestem prawikiem ... Od nadmiaru spermy w zoladku rozregulowal ci sie wykrywacz prawiczkow 🖐️:D

Gość Maryjetta.
O matko...19 lat powiadasz?? Szkoda ze nie mieszkamy blisko,mogloby byc ciekawie ;D

Gość Maryjetta.
Mineta w moim przypadku odpada przy 69. Miewam dziwne paralize ;D Na misjonarza hmm... A co powiecie na sex z nienacka w miejscu publicznym?

Gość ahihaha
proponuje seks w krzakach obok dworca glownego 🖐️