Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oenenene

Tu chwalimy się co kupiłyśmy na wyprzedażach w tym roku

Polecane posty

Gość oenenene

Jestescie zadowolone? serio opłacają się takie zakupy? Ja kupiłam płaszcz w kolorze fuksji w orsayu za 80 zł i dwie spódnice jedna za 30 zł, druga za 40 oraz naszyjnik - wszystko orsay. Ponadto w pimkie sweterek uwaga! za 20 zł i bluzkę z krótkim rękawkiem na lato. W housie 3 bluzeczki z krótkimi rękawkami średnio po 20zł. A jak wasze łowy? opłaciły się, czy żałujecie zakupów pod wpływem impulsu?

Gość ja kupiłam bluzke w new yokerz
zadowolona jestem:) kosztowała 20 zł:) na większe zakuy nie stać mnie:(

Gość taka jedna zagubiona owca
aja kupilam w reserved tunike za 50

Gość typowa mentalnosc polska
maja kase to niech kupuja, nie wchodz na ich temat jak nie pasuje, niech pisze gdzie chce. sama pewnie latasz w bazarówkach wiec nie dziwie sie bulwersowi:) autorko w pimkie na wyprzedażach można fajne perełki dorwać:)

prosta rada nie wchodź

na wyprzedaży kupiłam zużyty bilet MPK Łowicz z datą 8 grudnia 1985 roku :)

podszyw lepiej się wysil:p

Gość ucieszona micha
ja tez zrobilam male lowy w tym roku, w efekcie wzbogacilam sie o 3 pary spodni - z river island, promodu i diversa, sukienke, rozpinany cardigan i t-shirt z mohito, sukienko-tunike, sweterek i bluzke z house'a, skorzane botki z promodu, 4 staniki, 2 paski, 2 koszulki bazowe z h&m i pewnie jeszcze cos... wydalam w sumie okolo 700 zl i jestem mega-zadowolona, bo gdyby nie przeceny, musialabym zaplacic prawie 1700 zl, tak wiec 1000 mam w kieszeni :)

Gość rówieśniczka,,
2 bluzeczki na ramiaczka za 9.9:) w hausie bluzeczke z krotkim rekawem za ok.20 bokserke z guziczkami za 24:O bo tempa szmata mnie oszukala a sie nie kapnelam😠 w orsey tunike z rekawem 3/4 za 30zl w new yorkerze bluzeczke bez rekawow z grubym ramiaczkiem i cwiekami na ramionach za 20 zl:)

Jestem tak gruba, że jak chcę założyć pasek do spodni, to mój partner musi wiązać z niego lasso i go na mnie zarzucać.

Gość ja kupiłamm
pierścionek w orsay za 24,90 zł, spodnie za 50 zł i sweterek za 40 zł w Top secret, 2 bluzki po 19.90 w New Yorkerze

Gość nieprawda to jest
o rany a na zboczone tematy jakos nie reagujesz :O :O

Gość ja kupiłamm
spodnie były przecenione ze 120 zl, sweter ze 100 zł a bluzki z 50 zl :P jestem ogólnie zadowolona :)

Gość oczywiście, że reaguję
:o:o

Gość nieprawda to jest
Kradnę sąsiadom klamerki ze sznurka :classic_cool:

Gość dddddddddddddddddddddd
spodnie big stara i jeszcze cos ma przyjsc poczta bo sklep robi wyprzedaze dlugo na 500 ale skad wezme?

Gość gość
ja sobie parkę na wczesną jesień kupiłam za 95 zł ze 195 zł spodnie dresowa "eleganckie" za 49 zł ze 69 zł - nie przestaje w nich chodzić!!!! spodnie dresowe "sportowe" za 29 zł ze 69 zł- po pracy nie przestaje w nich chodzić kilka koszulek do spodni "dresowych" za 29 zł- 39 zł mokasyny czarne klasyczne z 375 zł na 175 zł z kazara (szukałam 2 lata) sandały z venezi za 119 zł z 239 zł w sumie ich nie potrzebowałam bo mam 3 pary sandałów ale stwierdziałm że będę miała na kolejny rok jak mi się jakieś stare rozlecą poza tym kiedy takie kupować jak nie teraz na wyprzedaży w przyszłym roku jakbym chciała w czerwcu kupić to mi szkoda by było kasy na buty nie z wyprzedaży

Gość gość
Buty Napapijri. Przecenione z 1500 kr. na 700 kr.

Gość gość
Nie kupuje n wyprzedarzach juz od kilku lat, z wyjatkiem koncowek serii z zalando ktore sobie upqtrzylqm juz wczesniej i kupilabym nawet za pelna cene.ze chodzi o jakiej wygodne dziadostwo po domu czy do pracy w ktore nie oplaca sie inwestowac.Pzrekonalam sei ze na wyprzedazach sa najczesciej ladnie wygladajace gooowna ktore z jakiegos wzgledu nie ida, np maja paskudny kolor, mimo dobranego rozmiaru leza tragicznie, sa dziwne itp