Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odblask jak na wiejskie disco

POMARAŃCZOWE WŁOSY!

Polecane posty

ALE NUMER , wyszły mi pomaranczowe wlosy ! Nalożyłam rozjasniacz na sprana wisnie myslalam ze sie rozjasnia i nałoze na to ciemny blond a tu lipa POMARAŃCZ ZYWY OCZOJEBNY ! Musialam nalozyc sredni brąz żeby pokryc ten koszmar. ..... i pomyślec ze jeszcze miesiąc temu mialam piekny sredni naturaly blond , cos mi sie pokręciło w tej glowie i zaczęlam eksperymenty . W każdym razie ,wiem ze : wiśnie , rudości i inne tego typu barwy to nie dla mnie !!!!!!!!!!!!

Gość taka jedna zagubiona owca
hhaah, nosz mozna bylo sie domyslic ze na wisni po rozjasnieniu ebdzie orange!!! ktos kto mysli ten wie

ta wisnia byla sprana , tak mi sie wydawalo ze jak naloze mocny rozjasniacz a po rozajsnieniu farbe sredni blond to wróce do swojego koloru a tu chooy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a teraz to juz wogole nie wiem jak mam wórcic do sredniego blondu ale moze za miesiac zrobie pasemka jakies jasniejsze i tak powoli moze wyjde z tego koszmaru no zdarza sie , PRZYŚWIROWALAM KOZE W ELANO-BAWEŁNIANYCH HEHEHEHEHEH

A BRĄZY SA WOG0OLE W MODZIE ? bo zarz ide zmywac farbe .....powiem Wam potem co wyszło

no więc tak ; góra jest ciemnejsza , zrobily sie jakies pasemka , ogólnie średni braz , z pzrebłysakmi ciemnego blondu , ------> może być nie ma tragizmu

Gość lepiej nie rob pasemek na tym
bo ci wypadna..

Gość jak zwykle131441
A poradźcie mi, ja mam aktualnie baleyage trzykolorowy : ciemny blond (mój naturalny), złoty blond i platynowy blond. NIE PODOBA MI SIĘ! Jak to zamalować? Żeby mi nie wyszły jakieś dziwne. Najgorszy jest ten platynowy. Mogłabym wyrównać wszystkie do złotego blondu? Jak? POMÓŻCIE!

Gość no no__
ja żeby z ciemnych włosów wrócić do blondu musiałam nałożyć rozjaśniacz, toner matrixa, farbę blond loreala, znów rozjaśniacz i znów toner kolor nadal był do dupy dopiero kolejne malowanie farbą syos przywróciło im jako taki kolor tez były pomarańczowe, trzeba było rozjąsnić jeszcze raz następnego dnia by uzyskać żółte, na nich już można kłaść farbę blond byle jasną

Gość Pomaranczowa Kamila
Ja dzisiaj Kochane rozjasnilam moje ostro czerwone wlosy i mam pomarancz oczoje*** ;| A pracuje w Banku wiec mam lipe , chyba pobiegne po rozjasniacz z Joanny do pasemek on rozjasnia o 6-8 tonow co ma byc to bedzie :P Lepszy Jeżyk niż pomaranczowa orenzada na glowie hahahahha Buziaki ;*

Gość Pomaranczowa Kamila
Moj kolorowy nick odzwierciedla moj kolor wlosow.;) Ahh te baby jak one kombinują z wlosami ...

Gość łukasz21z
a zrobisz mi pomarańczową kupę?