Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lauraa18

CZY TO CIĄŻA? POMÓŻCIE !!!!!!

Polecane posty

Witam. Mam taki problem, od pewnego czasu mój partner powiedział, że podczas naszego stosunku jest nieco "ciaśniej" nie wiem czym to mogło być spowodowane... Czytałam, że niby przed okresem tak się robi, ale nie dość, że czułam że jakoś ciasno jest to tak jakby byłam rozpulchniona, gdzie też mi sugerowano ciążę... Ale parę dni po tym przyszedł okres... W sumie nie wiem czy można by to tak nazwać bo było go bardzo mało i mi to raczej przypominało plamienie jakieś. Teraz jestem po okresie, dzisiaj współżyłam z chłopakiem, też powiedział, że znowu ciasno, ale teraz jeszcze do tego mnie boli... Nie wiem czym to może być spowodowane... :(

Gość hop do gory ...
Nie, hehe skoro miałaś okres to nie jestes w ciązy :)

Gość hop do gory ...
Ale jak sie stresujesz to zrob test ciązowy i będzie wszystko jasne :)

Witam mam pytanie odnośnie miesiączki otóż biorę globulki przeciw grzybicy pochwy i zauważyłam że okres mam kilka dni wczesniej i trwa on 3-4 dni ( 2 dni krwawienie i 2 dni plamienia). i czy jest to sytuacja normalna czy powinnam zrobic test ciążowy gdyż raz kochałam się z mężem bez zabezpieczenia choć nie miałam dni płodnych.

Gość miut
Globulki nie mają nic wspólnego z miesiączką ani ciążą. Jak masz wątpliwości, to idź do lekarza po skierowanie na badania hormonów, skoro zastanawiają cię zbyt krótkie miesiączki.

Gość jak też mam pytanie!!!!!!!
to ja też mam pytanie! 31-12 dostałam miesiączki cykle od 28 do 30 dni. Mam lekko podwyższoną prolaktyne na którą dostałam bromergon. Biore go od początku cyklu. W 14dc. wyszedł pozytywny test owulacyjny. 15dc. współzyłam z mężem do końca. 25 dc. zrobiłam test ciążowy - negatywny. Zaraz potem dostałam brązowych plamień - śluz zabarwiony na brązowo, potem na różowo, znów na brązowo i tak do 27 dc. 26 dc. rzygałam cały dzień... podejrzewam że to tak zawana grypa żołądkowa ( miałam styczność z dzieckiem które na nią chorowało) Dziś jest mój 28 dc. Jak wy to widzicie.

Gość jak też mam pytanie!!!!!!!
Ps. w poprzedniej ciazy którą straciłam pozytywny test ciążowy wyszedł 23 dc Oo .... nie wiem juz co o tym myśleć a na prawdę nie chce kupować kolejnych testów ciażowych bo to już zakrawa na chorobę psychiczną.