Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domisia767676

Tabletki a zgoda matki

Polecane posty

Gość Domisia767676
Straszycie mnie :(

Gość malaindianeczkasiala
a mamką się nie przejmuj ;) rodzice są przeważnie mniej wyrozumiali i bardziej nadopiekuńczy w przypadku młodszej córci :)

Nie straszymy tylko tak ;p poczytaj liczbę skutków ubocznych,jaką mają tabsy. Kandydoze już chyba z 3 razy miałam! W końcu to obcy syf wprowadzany w ciało i prędzej czy później pokaże swoje skutki.

Gość Domisia767676
Ciekawe czy tak troszczyć się będą,jak będzie wpadka :( Na serio się boję i chcę być po prostu bezpieczna...

Gość Domisia767676
Wiem,że mają skutki uboczne,jednak jakoś wolę te skutki uboczne ... po prostu zdecydowalam się na to ...

no to powodzenia ;) trzymam kciuki!

Gość Domisia767676
POSTANOWIŁAM ! Jutro mój chłopak do mnie przyjdzie i wspólnie o tym pogadamy... Co o tym sądzisz :)?

a co ja sądzić mogę. :D Twoja pochwa,Twoje zdrowie. Mogę życzyć powodzenia. Fajnie,że chłopak też się tym interesuje ;) a nie totalna wyjePka,jak to niektórzy mają. :)

Gość Domisia767676
Zalezy nam po prostu ... On mówi,żebym była spokojna,że przeciez to nie jest konieczne , a z mamą na spokojnie pogadamy... ciesze się

tylko się nie bulwersuj :D na nic Ci się zda przekonywanie jej o dorosłości swojej itd.

Gość Domisia767676
To co mam jej powiedzieć ....

Gość kurde ja to mialam
na poczatku tabletki na regularne miesiaczki to bylo okolo 15 roku zycia, miesiaczki sie uregulowaly, a mama sie pyta dlaczego ty bierzesz nadal te tabletki? a ja prosto z mostu bo uprawiam seks - mame zamurowalo, mnie rowniez bo nigdy nie bylam taka bezposrednia, nie poruszala juz nigdy wiecej tego tematu tylko dawala pieniadze, tabletki biore juz prawie 10 lat - to bardzo dlugo, ale zamierzam jeszcze brac jakie czas, wiekszych skutkow ubocznych nie widze, z wyjatkiem cellulitu, ale sa tez plusy - skape i niebolesne miesiaczki oraz poprawiony wyglad cery

Gość Domisia767676
Haha, moja by mi zabronila sie z chlopakiem spotykac

Gość kurde ja to mialam
ale mama musi sobie zdawac sprawe, ze nawet jak zabroni to i tak zawsze sie z nim gdzies spotkasz, a sex tez bedziesz uprawiac, powinna pomyslec rozsadnie, ze to zabezpieczy cie przed ciaza

własnie miesiączki..krótsze o 2 dni w moim przypadku :D I moja mamcia też się tak dowiedziała. Znalazła tabsy i się głupio pyta po co mi to :D Hmm:D nie znam Twojej mamy. COś tam bla,bla o odpowiedzialności pogadać, gotowości na współżycie.

ten zakaz spotykania się z chłopakiem jest idiotyczny i tak to będziecie robić.. a ten, dobrze się uczysz? Nie masz jakiś specjalnych minusów u rodziców (jakieś fajeczki,%?)

Gość Domisia767676
Ona ciągle powtarza,że takie maleństwo ze mnie ,że gdzie tam seks... że gdyy nie ten biust to na dziewczynke 11 letnia wygladam ...

Gość Domisia767676
Tak,ucze się w miare ok, nie mam samych 5 ,ale oceny im odpowiadaja Nigdy ich nie zawiodlam... po prostu mam slaby kontakt z mama , o przez trzy najblizsze lata mieszkalysmy oddzielnie

Gość to idz sama do ginekologa
nie musisz isc prywatnie, dostaniesz tabletki, ja biore cilest to koszt okolo 12 zł na miesiac

a może tata byłby bardziej wyrozumiały? (w co wątpie):D Kurcze,ja to mam spoko mamkę jednak. Też mi chciała zabronić spotykania się z facetem (jest starszy o 6 lat,ona myśli że o 4) ,ale udowodniłam jej że ma dobry wpływ na mnie (zaczęłam się uczyć,odstawiłam różne śmiertelne używki:D). No i akceptuje,a nawet lubi:D Na nartty chce go zabrac nawet z cała familia;d

Gość Domisia767676
Boże :( jak mi jest przykro,ze nawet z mama nie moge pogadac, tylko musze z obcymi dziewczynami pisac :(

AAA może wyskoczcie gdzieś na jakiś babski wieczorek (wspólne zakupy,jakieś jedzonko) i wtedy postaraj jej się przemówić do rozsądku:D

Gość Domisia767676
Ona tylko praca praca praca... nie wie nic o mnie :( nie wie,że mi przykro,że nawet się popłakałam... nie chodzi o ten seks, ale o to,że takie sa te kontakty miedzy nami :( Ona nie ma czasu na zakupy ... jak już znajdzie chwile dla mnie, to pyta o oceny i zaraz ucieka

Gość Domisia767676
Na razie liczę na to,że jutro rozmowa ze mna, chlopakiem i nią cos pomoze :*

Miałam podobnie,ale podczas jakiejś tam awantury wygarnęłam jej to...i co;) teraz mogłabym nazwać ją najlepszą przyjaciółką. Nie możesz jej po prostu powiedzieć? "Mamo,brakuje mi Ciebie"? :) Na pewno nie powie nic na odwal się!

Gość Domisia767676
Wystawiałam juz reke do niej ... bylo ok ,a pozniej znowu :( I juz sama nie wiem czy to cos da... ona ma moja sisotre, to taki ideał :(

Cepnij ją w łeb w takim razie :S Gadaj,gadaj,gadaj. Nic więcej nie zrobisz.Ewentualnie nawdychaj się cebuli i wybuchnij płaczem przed nią :D Albo wbij sobie nóż w głowę i spytaj,czy Cię wreszcie dostrzega xd jest opcja przemiany w emo jeszcze;D

Gość Domisia767676
Hahahahahah xD Na cały ten wieczór poprawiłaś mi humor :) !!!!!!!

To cieszę się bardzo;D kurde,jak szybko zleciało, już północ. Titiriirr,a tu do szkółki trzeba jutro truptać. Napisz co nieco,jak Ci się tam sytuacja potoczyła. Z chęcią się dowiem:D

ewentualnie (Wersja szatańska) mam niezużytą receptę na sylvie20 i plastry evra,mogę podesłać ;d chociaż to będzie zbędne;D