Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mk20

znajomosc internetowa

Polecane posty

dlugo juz utrzymujecie ze soba kontakt? rozumiem, ze oboje jestescie wolni?

Ja też poznałam swojego w necie. :) Parą jesteśmy już 3 lata, w dzień naszej trzeciej, jak to nazwaliśmy, rocznicy zaręczyliśmy się :) Uważam, że istotne jest to jaka jest ta druga osoba, nie to gdzie ją spotykamy :)

blondi kochana - no to gratuluje serdecznie :) w jakim wieku jestescie? i jaka odleglosc Was dzielila na poczatku znajomosci?

Gość upnac cie w morde?!

nasza znajomosc trwa krótko na razie 2 tydzien w tym codziennie rozmawimy i piszemy na gg . Jak dla mnie najgorszym problemem jest to ze on był ostanio w zwiazku ze swoja była aaz 7 lat i mieszali razem natomiast ja z moim byłym nawet nie mieszkałam nie mowiac juz o spaniu razem :( jest duzo tych watpliwosci ale moze cos z tego wyjdzie :)

coes2aga - z calego serca zycze powodzenia i obys nie musiala cierpiec :) chetnie bym z Toba porozmawiala poza forum. Jezeli masz ochote - napisz do mnie: szara.myszka@onet.pl

ja, mam nadzieje, ze swojego przyszlego, ktorego spotkalam to spotkalam na portalu typowo randkowym.

hejka to ja tez się wypowiem uważam że nie ma sensu przeciągać znajomości w nieskończoność bo można się rozczarować...im dłużej tym bardziej boli... Jeśli chodzi o mnie to pisaliśmy ze sobą od stycznia 2008 roku spotkaliśmy się w kwietniu po niecałych 3mscach i tak się spotykaliśmy do sierpnia się czaił( pomyślałam już że jak nie poprosi mnie o chodzenie to sama to zrobię hehehe) na szczęście później już było tylko lepiej w drugą rocznicę związku dostałam pierścionek zaręczynowy, a w tym roku bierzemy ślub....