Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kairka

Prezent dla rocznego chłopca

Polecane posty

Witam, zwracam się do mam z pytaniem jaki prezent można sprawić chłopczykowi, który ma 1 roczek? Sama nie mam dzieci, nie wiem co w takim wieku jest odpowiednie? :) może jakiś chodzik czy coś w tym stylu? Z góry dziękuję za każdą sugestie :)

Gość marysiia22
Roczny chłopiec na pewno ucieszy się z pierwszego rowerka. Taki rowerek o stabilnej konstrukcji może mieć kształt autka. W sklepach znajdziemy też autka, na których małe dzieci mogą jeździć odpychając się nóżkami. Obie zabawki rozwijają mięśnie nóg. Zainteresowanie wzbudzą książeczki, w których siedzą zwierzątka. Po ich naciśnięciu wydają specyficzne dla nich odgłosy http://nuclearts.pl/dziecko/zabawki-prezent-dla-rocznego-chlopca-co-wybrac/

Gość kaskadaaa
ja polecam konia plastikowego z little tikes. Moja córa jest nim ciągle zachwycona.

Gość wrrramp
jest taka fajna zabawka to jest mata po której rysuje się wodą jest do tego specjalny pisak do którego wodę się wlewa dzidzia maluje potem mata wysycha i znowu można malować moje dziecko do stało to i jest super można to zakupić podobno na allegro