Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ćwierćwieczko

Dziewczyny pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość ćwierćwieczko

25 urodziny! Potrzebuje waszej rady dot najlepszego kremu pod oczy! DOstrzeglam jakis czas temu lekkie zmarszczki pod oczami.. wiec to juz czas zeby czyms je zaatakować. Problem jednak polega na tym, ze tak jak na innych kosmetykach znam sie dosc dobrze, wybralam je metodą prob i bledów, najwiekszej skutecznosci, etc.. tak z kremami pod oczy jestem zielona! niewiem od jakiego powinnam zaczac. Mozecie coś doradzić? cena nie gra roli ( w granicach rozsadku oczywiscie) pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc!

Gość obciągnij mu!!
spierdalaj na erotyczny

Gość ćwierćwieczko
Kurde ale ja juz wlasnie zmarszczki znalazłam! a z tego co sie orientuje to kremy nawilzające nie wygladzają zmarszczek!;)

Gość ja używam dermedic
pod oczy kremy do kupienia w aptece wejdz na dermedic.pl i wybierz , który by ci pasowa, jesli chcesz oczywiscie, ja jestem bardzo zadowolona

Gość ćwierćwieczko
tak zrobie, ale chcialam zaczerpnąć opinii u najmadrzejszych ludzi z netu:)

Różną skórę mają ludzie, a pod oczami najszybciej wychodzą zmarszczki. Moja bratowa jest rok starsza i ma już widoczne zmarszczki nawet wokół ust. Ja u siebie coś tam widzę ewentualnie jak jestem zmęczona, a jestem rok starsza od autorki.

Gość ćwierćwieczko
no ja tez jak jestem zmeczona, szczegolnie wieczorami. Chcialabym zaczac czegos uzywac zeby zatrzymac proces starzenia:) aha, no i te mini kreseczki pod oczami pojawily sie niewiadomo kiedy! jeszcze kilka miesiecy temu myslalam ze mnie ten problem nie dotyczy!

Tak to neistety jest. Ja całe życie miałąm skórę, która nie wymagała nawilżenia, nigdy przesuszona albo szorstka. A teraz nie da rady bez balsamo. I też zaczęło się nie wiaadomo kiedy

Gość a ja mam 25 latt
a ja mam 25 lat a dają mi 16-17 ;)